11. jan 2013 12:12
Prebrala, Pride ženska k zdravniku-Kluun. Česar takšnega, še nisem doživljala ob nobeni knjigi. Solze v očeh!
kvačkarica
11. jan 2013 12:12
Prebrala, Pride ženska k zdravniku-Kluun. Česar takšnega, še nisem doživljala ob nobeni knjigi. Solze v očeh!
kvačkarica
11. jan 2013 17:17
sem danes v knjižnici dobila nadaljevanje: Vdovec od Kluuna, pa so že na začetku spet solzice.......
predno začnem brati tretjo nadaljevanje, si vzamem malo premora, kaj lažjega
babka1951
11. jan 2013 17:25
kvačkarica je napisal/a: |
|
Tudi jaz sem jo prebrala s takimi občutki in na koncu jokala kot dež. Morem prebrat še tretji del, nisem vedela, da sploh obstaja dokler nisem prebrala tukaj.
angie :)
11. jan 2013 17:30
Tretji del z nalovom ;Petelinčka ni toliko solzav .
Je nek povzetek ali začetek ali nekje vmes.
Tole zapis z Bukle.
Leta 1998 Amsterdam prekipeva od življenja. Vsi na veliko služijo denar in se zabavajo. Nič ni prepovedano, vse je mogoče. Stijn poskuša s svojim poslovnim partnerjem Frenkom unovčiti ta optimistični čas. Želita si uspeha, ugleda in dobička. Porodi se jima fantastična poslovna ideja. Mednarodno naravnana. Preprosta. Z veliko ciljno skupino.
lp
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
13. jan 2013 22:22
Kdor ima rad kriminalke, priporočam:
Tess Gerritsen: Dvojnica, Ledeni grob, Izginule, Gospa X, Žetev
Harlen Coben: Ena sama priložnost
V zimskih mesecih neizmerno uživam v branju kriminalk. Vse prej naštete prebrala od konca novembra dalje. Sicer sem še nekaj lahkotnega vmes, da se adrenalin malo umiri.
Veronika
13. jan 2013 22:57
Po dobrem mesecu sem prišla do konca 1075 strani dolge ''Pillars of the Earth'' Ken-a Follett-a. Srednji vek in gradnja veličastne katedrale - ravno to dvoje me je odvrnilo od ogleda, ko so ekranizirano verzijo pred časom prikazovali na nacionalki. In sedaj, ko sem knjigo prebrala, sem na lovu za nadaljevanjem, ''World without End'' in serijo, ki si jo bom sedaj ogledala z najvecjim zanimanjem. Toplo priporocam ljubiteljem zgodovinskih ''fiction'' romanov.
svenska
14. jan 2013 6:58
Stropnik David ; Reli Dakar : dirka na konec sveta.
Christie Agatha : Po pogrebu
Blyton Enid : Cigančica Jo
Nekaj težjega za ob težki snežni odeji katera prekriva našo lepo deželico, nekaj za lahkotnost ob prebujanju oz. čaju na kavču, ter nekaj za vagabunda v meni...
Knjigo so večne. Vredne zlata!
14. jan 2013 13:17
MBrando je napisal/a: |
Stropnik David ; Reli Dakar : dirka na konec sveta. |
In katera od teh treh je zate težka? Ne se hecat, no...
borka7
17. jan 2013 13:13
Ravnokar prebrala Kim Edwards-Hči varuha spominov, priporočam,ter knjigo ob kateri se boste kislo nasmejali Marina Lewicka-Kratka zgodovina traktorjev.
adalbert
17. jan 2013 13:26
Prebrala James Patterson: Jaz, Michael Bennett (dobra - tipičen Patterson)
začela Vina Jackson: Barve strasti
Binko83Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom