12. apr 2012 18:55
Bernard Beckett: Geneza. Ko prebereš do konca, daj še enkrat. Pozabi zgodbo, osredotoči se na idejo. In UAU.
***amy***
12. apr 2012 18:55
Bernard Beckett: Geneza. Ko prebereš do konca, daj še enkrat. Pozabi zgodbo, osredotoči se na idejo. In UAU.
***amy***
12. apr 2012 19:16
jedert: ZELO DOBRA ja. Sploh ker sem zgodovinar in sploh nisem vedel da se dogaja med 2sv. vojno. SUPERCA
Monika7: Moj naslednji projekt. Glede na to da si pohvalila, ker so dobri recepti noter, se toliko bolj pricakujem da zacnem brati :>
Sedaj pa se bere:
Kafkova juha : popolna zgodovina svetovne književnosti v štirinajstih receptih
ter
Hotel Pastis
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
12. apr 2012 19:58
Že tedne nazaj prebran (v 2 dneh) - Kodeks- Daglasa Preston. Zelo mi je bila všeč, napeta od začetka.
katti
8. maj 2012 4:44
Valentina Smej Novak: Vsakdanje pomembno (zbirka kolumn iz revije ONA 2003-2010)
Saša Veronik : Na konici noža.
Prihodnji knjižni projekti: Svetlana Makarovič in njena zbirka pravljic, ter Saša Veronik A la carte...
12. maj 2012 17:43
Valentina Smej Novak: Vsakdanje pomembno. PREBRANO. Priporočam. Zelo zelo prijetno branje. Razmišljanje, nostalgija, filozofija Valentine prav paše ob kakšni veliki beli kavi, ali pa kje na klopci v parku.
Če imate radi kolumne in stran ali dve dolga razmišljanja je to točno kar rabite. Pa še prebirate lahko po poglavjih.
Sedaj pa se bere SREČKO NIEDORFER: Moja mala mestna rapsodija (zbirka časnikarskih zapisov).
Obožujem Srečka in ga že več let z veseljem prebiram v VEČERU. Pravi as nostalgičnega razmišljanja in prikazovanja starega dobrega Maribora
Bere pa se tudi Saša Veronik, pa Osnove kuharstva in Asterix v nem. jeziku. Ni da ni :)
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
12. maj 2012 18:55
Jaz sem se pa zabavala ob knjigi Anthony-a Bourdaina, Kuhinja : Strogo zaupno. Napisala sem sicer, da sem se zabavala, mogoče je bolj prava beseda čudila, pa tudi uživala.
naor
12. maj 2012 19:26
naor: Super knjiga. Moja prva izmed kulinarično obarvanih. Upam da bodo v knjižnico dobili nadaljevanje in še kakšnih par od Ramseya!
Priporočam, kot si lahko zasledila v knjigi od Anthony-a, da prebereš , Na robu in na dnu v Parizu in v Londonu od Orwella. ZELO DOBRA
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
12. maj 2012 19:45
Začela brati knjigo Janeza Medvešeka RAD IMAM SONCE,ki jo posveča svojemu očetu.
Potem pa sledi še ŠČEPEC REŠITVE(zamolčane zdravilne moči začimb)
Milži
12. maj 2012 21:50
Hvala Brando, bom upoštevala tvoj nasvet.
naor
17. maj 2012 12:46
Na mah prebrala odlično ljubezensko knjigo slovenske pisateljice Erike Erikson Izgubljena v ljubezni. Toplo priporočam vsem tistim, ki imate radi dobro knjigo
matejaozKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jugoslovenka
Pivski kruh