18. jan 2011 16:45
Nisem nevem kako prijatelj knjig, vendar sem letos prebrala že 4 knjige. Sedaj berem Pet dni v Parizu od Danielle Steel. Lahke za branje, tako, da ti poleg uspe še na otroke gledat.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
18. jan 2011 16:45
Nisem nevem kako prijatelj knjig, vendar sem letos prebrala že 4 knjige. Sedaj berem Pet dni v Parizu od Danielle Steel. Lahke za branje, tako, da ti poleg uspe še na otroke gledat.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
18. jan 2011 19:44
VEIT HEINICHEN-Spokoj močnejšega kriminalka,ki nam je nekako poznana. dari
19. jan 2011 20:45
V branju Dobra indijska žena. Zelo mi je všeč. Priporočam!
buča
20. jan 2011 12:49
Buča, tale Dobra indijska žena je bila tudi meni zelo všeč. Pravkar pa sem prebrala Dar od C.Ahern - to je pa knjiga za dušo, ob njej se kar zamisliš. Pa še eno knjigo moram omeniti, ki mi je segla do srca, čeprav sem jo prebrala že pred časom: A. Kezele, Angel po masko. neny111
20. jan 2011 13:02
ja, neni, tudi meni je Angel pod masko pustil zelo velik vtis. Še dolgo časa sem razmišljala o tej knjigi. Ravnokar sem prebrala Belo jadro, pisatelj Bambaren. Njegova novejša knjiga mi je še bolj všeč, le da sem že pozabila naslov :P Govori o tem, kako je plaval skupaj z lamantini. Kaj je to? Preberite knjigo
20. jan 2011 15:40
Sy je napisal/a: |
ja, neni, tudi meni je Angel pod masko pustil zelo velik vtis. Še dolgo časa sem razmišljala o tej knjigi. Ravnokar sem prebrala Belo jadro, pisatelj Bambaren. Njegova novejša knjiga mi je še bolj všeč, le da sem že pozabila naslov :P Govori o tem, kako je plaval skupaj z lamantini. Kaj je to? Preberite knjigo |
21. jan 2011 12:31
Nekaj predlogov knjig, ki so mi bile "dobre" (1. del:)): Ken Kesey: Let nad kukavičjim gnezdom John Fowles: Zbiratelj Jodi Picoult: Rojena iz tvojega življenja Henry Charriere: Metulj Philippa Gregory: Druga sestra Boleyn 1, 2 John Boyne: Deček v črtasti pižami Murat Kurnaz: Pet let mojega življenja Cameron West: Prva oseba množine Sidney Sheldon: Zaupaj mi svoje sanje Kristijana Valčeva: Ohranila sem ponos Misha Defonseca: Preživela z volkovi Sandra Gregory: Pozabita na hčer Tommy Jaud: Popolni idiot Aksinija Kermauer: Dnevnik Hiacinte Novak 1, 2, 3 Igor Karlovšek: Gimnazijec Romana Berni: Stava Zlatko Blažič: Zgodovina moje heroinske odvisnosti Karl Shaw: Kraljevske norčije Prijetno branje, lp, Jutranja
21. jan 2011 13:48
France Bevk - Črni bratje
Isabelle Miniere - Navaden par
Anthony Capella - Okus po ljubezni
Tale je pa v branju: Johannes Mario Simmel - Pa čeprav ni zmaraj kaviar
Sploh tale zadnja je dobra.
Druga sestra Boleyn in Dediščina Boleynovih je tudi dobra ja.
peter
22. jan 2011 12:14
Risa Green - Zgodbice iz zibelke - smešna, vendar ne za bodoče mamice oz. za ženske, ki se odločajo ali bi imele otroka ali ne Suzanne Enoch - Skriti junak - romantična, lahkotna, nezahtevna Sandra Brown - Cena za nebesa limonca26
22. jan 2011 12:20
Pravkar prebrala Amanda Quick: Alkimist.
JannaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom