29. jan 2010 13:50
¸Zadetek v polno (seksi in nadvse vihrava zgodba o nezvestobi, neplodnosti, jagodah in smetani). Priporočam! buča
29. jan 2010 13:50
¸Zadetek v polno (seksi in nadvse vihrava zgodba o nezvestobi, neplodnosti, jagodah in smetani). Priporočam! buča
30. jan 2010 12:36
Romana Berni - Zmota http://www.genija.com/zmota.html in nadaljevanje Zmaga srca angie
30. jan 2010 13:08
Kordelina ... vse njene knjige so take, da jih požiraš... ti priporočam kar vse... se pa osebe ( koliko se spomnim) pojavljajo enake (več ali manj) v vseh njenih knjigah ... Petya
30. jan 2010 20:32
Zmoto in Zmago srca sem prebrala. Druga mi je bila bolj všeč - čeprav me njen "stil" zavlačevanja odnosov že malo moti. V vseh knjigah enako. V teh dneh prebrala 2 knjigi: Susan Phillips: Lov na nevesto (Amanda Quick je napisla: Nezaslišno berljiva, nagajiva in čutna. Obožujem jo!). No ja, meni so Amandine knjige veliko bolj všeč. Zelo pa priporočam Polnočna ura- Jacquie Dalessandro - lahkotno branje - nadvse šaljiv opis rojevanja ljubezni in odkrivanje telesnih radosti. Zelo izvirni dialogi. Zadnji 2 knjigi pa sem iz naše knjižnice vzela prva, saj sem še čakala, da so ju opremili. Veronikabranka171
sporočila: 218
30. jan 2010 20:44
rimljanka je napisal/a: |
Milan Jazbec: Martin Krpan, diplomat in bojevnik. Nujno branje za dvig državljanske zavesti. In kar tako. Sem včeraj poslušala pogovor z avtorjem, zelo, zelo zanimivo, poučno, nenavadno, živahno. Nima vsak narod junaka, kot je bil Martin Krpan. Resno. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
3. feb 2010 16:52
Samo svobode sem želela - Hülya Kalkan http://www.emka.si/samo-svobode-sem-zelela/PR/28 angie
6. feb 2010 18:45
Goran Vojnović - Čefurji raus!
Drejček
8. feb 2010 11:34
Strastna zapravljivka in njena sestra - Sophie Kinsella Druga stran zgodbe - Marian Keyes andreja č.
8. feb 2010 11:38
Že dalj časa v naši knjižnici iščem knjigi Tek za zmajem in Tisoč veličasnih sonc (upam, da sem napisala prav)pa so vedno na posodo andreja č.
8. feb 2010 15:17
Andreja č.zakaj ju ne rezerviraš?
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Peresniki po bolonjsko