13. maj 2009 18:56
mimika, verjetno si že nazaj iz Afrike, vendar ti vseeno priporočam knjigo Don't let's go to the dogs tonight, ki jo je napisala Alexandra Fuller. Trenutno pa berem Sister Carrie (by Theodore Dreiser). Margot
13. maj 2009 18:56
mimika, verjetno si že nazaj iz Afrike, vendar ti vseeno priporočam knjigo Don't let's go to the dogs tonight, ki jo je napisala Alexandra Fuller. Trenutno pa berem Sister Carrie (by Theodore Dreiser). Margot
13. maj 2009 19:47
Prebrano Kluun - Vdovec Alcika
14. maj 2009 7:32
prejšnji teden TEŽAVE NA VISOKIH PETAH http://www.emka.si/artikel/355443/Tezave-na-viso SPOSOJENA SVETLOBA http://www.cangura.com/knjigarna/otroska-literatura/ sedaj berem ROJENA IZ TVOJEGA ŽIVLJENJA http://www.rolan.si/katalog/11348/Rojena_iz_tvoje klavdija
14. maj 2009 7:41
Jaz trenutno nimam časa za branje, pa tudi volje ne, ker je dokaj lepo vreme zunaj in dolg dan. Berem bolj pozimi. V glavnem sem bila navdušena nad zbirka knjig- Ugrabljena, Usodna ura, Jutranje skrivnosti, Otrok mraka pa še ena katere naslova se ne spomnm. So v nadaljevanju in so res svetovne. PRIPOROČAM!! anita80
14. maj 2009 11:08
Eric Malpass: Zjutraj ob sedmih ( proxima je omenjala to knjigo v enem forumu, potem še pripomba nole o tej knjigi, oboje je bilo dovolj za takojšnjo rezervacijo knjige in zdaj uživam v branju). Pa Malega princa vmes malo berem, poglavje za poglavjem. Mamamia mamamia
14. maj 2009 17:29
mamamia je napisal/a: |
Eric Malpass: Zjutraj ob sedmih ( proxima je omenjala to knjigo v enem forumu, potem še pripomba nole o tej knjigi, oboje je bilo dovolj za takojšnjo rezervacijo knjige in zdaj uživam v branju). mamamia |
mamamia, a je to o eni igralki oz. scenaristki srednjih let, ki živi z enim moškim, potem pa sreča enega mladeniča, lepega ko bog (vsaj za ostali svet, ona je ob njem dokaj ravnodušna), in ta mladenič takole mimogrede ubije nekaj ljudi, ki so tej scenaristki naredili kako grdobijo? Če je to to, potem hvala, da si tukaj zapisala, sem jo brala pred kakimi 20. leti, pol je pa splavala iz spomina. Jo bo luštkano še enkrat prebrat .
Aja, da ne pozabim:Sidney Sheldon: Če bo kdaj jutri - saj vem, da je bila že ogromnokrat omenjena, ampak meni je všeč;
Veljko Barbieri: 100 mitova o hrani - enkratno, res, pa še recepti so zraven - povprečno pri vsaki zgodbi dva, torej kar 200 odličnih receptov - pretežno ribjih - no, ješprenj za božansko strast pa ni ribji, je pa res precej strasten, hehehe.
Sju Taunzend: Adrijan Mol: Godine lutanja
Sju Taunzend: Adrijan Mol: Oružje za masovno uništenje
Obe se mi zdita precej boljši kot Jadran Krt pije kapučino. Aja, da ne bo kdo skup padu (saj narazen bi malo težko, se mi zdi): Črnogorci se še vedno držijo reka: piši kao što govoriš. Se najprej malo smešno zdi, ampak se človek navadi.
lp
cervus
14. maj 2009 18:10
Je kdo, ki mu je všeč Barbara Pym?
nola
15. maj 2009 12:02
Zanima me ali ima kdo od vas izkušnje z e-bralnikom in ker je to ravno tema o branju, nisem odpirala nove teme ampak sprašujem kar tukaj. Mika me, da bi ga kupila pa ne vem, če se splača ?!
Marjana
15. maj 2009 12:09
elaphus, Zjutraj ob sedmih niti približno knjiga o tem, kar ti sprašuješ. Je knjiga o eni totalno odpičeni familiji in dečku, ki kot nevidna nit povezuje člane, taka na trenutke malo črno humorna pripoved o različnosti in kako jo dojemajo otroci. Ob branju sem si vse v živo predstavljala, kot da sem bila sredi dogajanja, ne pa da knjigo le berem. Mamamia mamamia
15. maj 2009 12:58
dalsi je napisal/a: |
Zanima me ali ima kdo od vas izkušnje z e-bralnikom in ker je to ravno tema o branju, nisem odpirala nove teme ampak sprašujem kar tukaj. Mika me, da bi ga kupila pa ne vem, če se splača ?! Marjana |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Caprese solata s popečenimi svaljki