18. feb 2009 13:10
Pride ženska k zdravniku, Kluun ... dobra, dobra, dobra Afera, Anna Dillon ... dobra, dobra pa še "službeno " branje - Čefurji... Tina
18. feb 2009 13:10
Pride ženska k zdravniku, Kluun ... dobra, dobra, dobra Afera, Anna Dillon ... dobra, dobra pa še "službeno " branje - Čefurji... Tina
18. feb 2009 15:07
Arthur Hailey: Letališče-se prileže, če kako knjigo brebereš spet po tridesetih letih;
Rafko Dolhar: Po Kugyjevih poteh - ste vedeli, da je Jovan Vesel Koseski (....šest jih pade, ko porine sin slovenske domovine....) dedek juliusa Kugyja - po materini strani, seveda. Jaz pojma nisem imela
Wilhelm Voss: Botanika na Kranjskem
Casparek Petra: Imenitne solate - po moje imenitna knjiga za imenitne obroke za imenitne poletne dni - pa cena je verjetno tudi imenitna (tale moj primerek je namreč iz knjižnice)
LP
cervus
18. feb 2009 15:09
Hej, Tom Waits ima neko pesniško zbirko. Mene je pritegnil naslov knjige, vsebina je temu primerna, : ) Lahko, da se posluša, ojoj, malo bolj verjetno, ja, : ) Ampak jaz ga berem doma, na kavču... Si pa dala idejo, lahko rečem dragemu, da mi bere, kaj praviš? He, he... (čeprav vse te cipe in pijančevanje ni najbolj romantično za poslušat) lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 18. feb 2009 15:29:09
18. feb 2009 18:55
kristy je napisal/a: |
Pride ženska k zdravniku, Kluun ... dobra, dobra, dobraAfera, Anna Dillon ... dobra, dobrapa še "službeno " branje - Čefurji...Tina |
Se mi zdi, da si vsi uslužbenci podajate to knjigo, ker je ni in ni in ni in ni....za dobit
Ognjič
18. feb 2009 19:34
Elizabet Berg: Jesenski blues (po 2 letih spet jokala ob knjigi) Roncolino
18. feb 2009 19:39
Ognjič je napisal/a: | ||
Se mi zdi, da si vsi uslužbenci podajate to knjigo, ker je ni in ni in ni in ni....za dobit Ognjič |
19. feb 2009 15:23
Temni angel - Mary Balogh - zgodovinski ljubezenski roman, stil Amande Quick, vendar boljši... Brianna
19. feb 2009 16:12
HOJ! Brianna sory ampak izskalnik v knjižnici mi ne prepozna avtorja Mary Balogh.Po naslovu TEMNI ANGEL pa mi izpiše dva druga avtorja.Prosim napiši še enkrat! Hvlala! Lep dan še naprej! j04
19. feb 2009 16:42
Mogoče pa v tvoji knjižnici nimajo Temnega angela. Iz linka lahko vidiš, da je bolj malo knjižnic, ki ima to knjigo. http://cobiss2.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=1 vanya
19. feb 2009 16:52
elaphus je napisal/a: |
Rafko Dolhar: Po Kugyjevih poteh - ste vedeli, da je Jovan Vesel Koseski (....šest jih pade, ko porine sin slovenske domovine....) dedek juliusa Kugyja - po materini strani, seveda. Jaz pojma nisem imela Wilhelm Voss: Botanika na Kranjskem cervus |
ad1: vedela, sevede
ad2. kje si jo staknila? Bi jo jaz tudi (pre)brala................
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Jagodni cmoki z makovim sladoledom