8. avg 2008 16:26
Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa - Mark Haddon saš
8. avg 2008 16:26
Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa - Mark Haddon saš
8. avg 2008 17:03
Mene je pa malo šokirala knjiga Pride ženska k zdravniku..., ki sem jo brala junija. Nato pa sem postala obsedenka z Noro Roberts in njeno trilogijo Modra dalija, Črna vrtnica in Rdeča lilija (zadnjo še berem). Zakaj obsedenka? Prva dva dela sem prebrala v enem tednu, tretji del pa čakala nekaj tednov. Lp, Asja
10. avg 2008 22:09
Ron Roberts-Obljubi mi večnost Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
11. avg 2008 9:30
V soboto na dušek prebrala knjigo Souad: Živa zažgana. Opisuje (zame) grozno življenje žensk v Jordaniji, ženska je vredna manj kot zadja smet v kotu. Ampak zaključek je lep! Noel
11. avg 2008 11:36
Tudi jaz sem prejšnji teden prinesla iz knjižnice Živa zažgana - za njo mi je povedala sodelavka in je tudi rekla, da je super.Sedaj pa berem od Waris Dirie - Pismo moji materi ( v njem svoji materi govori o stvareh, ki jih ni mogla povedati osebno). Drugače sem nad Waris zelo navdušena in sem vse njene knjige prebrala "na dušek", kot je rekla Noel. angie.orhideja
12. avg 2008 6:37
Ravnokar prebrala knjigo Zloglasni Stasi. Totalno razočaranje, kajti knjiga ne razkriva praktično ničesar novega, še neznanega. Črna mambica Sporočilo je spremenil(a) mambica dne 12. avg 2008 06:38:36
12. avg 2008 11:30
Druga sestra Boleyn, dobro počitniško branje Balenka
12. avg 2008 12:32
Poslednji Maov plesalec, avtobiografija znanega kitajskega plesalca, priporočam! andda
12. avg 2008 18:59
Desa Muck-Dnevnik boga otroka.Knjiga mi ni všeč,a jo je kdo bral? Desine zadeve so mi drugače všeč,ta pa mi ni šla. mesni
12. avg 2008 19:31
Jaz sn jo brala, pa mi je tudi bla tečna. tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Poširane hruške