16. jul 2008 9:26
Nadaljujem z Donno Leon in njenimi krimiči, kjer inšpektor Brunetti odkrije, kdo je morilec v beneški operi, nadalje v naslednjem romanu odkrijem življenje ribičev in krutost bitke za najboljšo ribolovno cono.....in še in še.
16. jul 2008 11:51
Orhan Pamuk - Ime mi je rdeča Naguib Mahfouz - Pot med palačama veverica
16. jul 2008 12:18
Svetovna novela 19. in 20. stoletja; pravi užitek je brati novele brez pritiska, da bom jutri v šoli pri slovenščini mogoče vprašana njihovo vsebino pa življenjepise avtorjev, pa kar kaj še takega... Vanilija
16. jul 2008 12:45
Michael Viewegh: Igra na izločanje Anthony Capella: Okus po ljubezni Oba prebrala na morju in sta super. Sedaj berem Dekle iz Šanghaja. janesa
17. jul 2008 20:45
Clarissa Pinkola Estes: Ženske, ki tečejo z volkovi Krasna knjiga, zahtevno branje, vendar toplo priporočam. skrzolin
18. jul 2008 16:15
Trenutno berem kriminalko Tiha voda super kar težko jo daš iz rok priporočam za poletno branje. mark5
21. jul 2008 8:58
Trenutno berem Trije tedni z mojim bratom - Nikolas in Micah Sparks. Če ste brale Beležnico in Ljubezen v steklenički, priporočam. Avtobiografija bratov Sparks in reportaža s tritedenskega potovanja okrog sveta. Luštna! Noel
21. jul 2008 9:19
prejšnji teden KAVKE http://www.emka.si/artikel/347971/Kavke čez vikend TURŠKA STRAST http://www.emka.si/artikel/352426/Turska-strast klavdija
21. jul 2008 11:31
Prebrala NE POZABI, berem ZVEZDA kruhy
21. jul 2008 11:39
Berem Agatho Christie. Nov roman Po pogrebu. Naslednja, ki me že čaka na nočni omarici, pa bo Tek za zmajem - nek afganistanski roman. frčafelaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Nevzhajana orehova potica
Klasična pizza