7. maj 2008 9:14
Angelique je napisal/a: |
Trenutno berem Zgodovinarko pisateljice Elizabete Kostove. =) Zanima me, če kdo ve za kakšno pisateljico oz. pisatelja , ki ima podoben stil, kot Romana Berni? Pogrešam njene zgodbe. ;) Angelique |
7. maj 2008 9:14
Angelique je napisal/a: |
Trenutno berem Zgodovinarko pisateljice Elizabete Kostove. =) Zanima me, če kdo ve za kakšno pisateljico oz. pisatelja , ki ima podoben stil, kot Romana Berni? Pogrešam njene zgodbe. ;) Angelique |
7. maj 2008 12:38
Karin Slaughter (kako primeren priimek) Nezvesti (krimič)... ampak sem šele na začetku. Mi je pa že "potegnila".. tako da komaj čakam kako prosto uro. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
7. maj 2008 13:58
Jaz berem pa od Lainščka Nedotakljivi. Govori o ciganih, pa ne me kregat, tako piše tudi v opisu knjge. Je pa dobra knjiga. Priporočam. http://www.emka.si/artikel/352420/Nedotakljivi-m Jelenckova
12. maj 2008 10:05
včeraj prebrala Nicholas Sparks - Du bist nie allein napeta, lahko berljiva ljubezenska kriminalka http://www.buecher.de/shop/Si-Sz/Sparks-Nicholas/Du klavdija
12. maj 2008 11:45
Prebrala Petelinji zajtrk, sedaj pa berem Jennifer Cruise: Spletke. Tina
13. maj 2008 8:41
Carmen Reid - TRIJE V POSTELJI Carmen Reid - ŽIVLJENJE JE NORIŠNICA Odlični knjigi. bobika
13. maj 2008 9:18
Romana Berni: Ljubezen ni le beseda. leny
14. maj 2008 15:43
The secret
jasna
17. maj 2008 23:27
Pocestnica - Benke Pulko - zelo priporočam! daga
18. maj 2008 9:34
Kodrlajsasti piton: Marko Ješe, Branko Gradišnik .Resnična zgodba ,ki jo je napisal sam uživalec droge in ki ti seže do srca . Vredna ,da jo preberete. Jeffrey Archer: Kane in Abel linolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Čarobna zelena torta