21. sep 2015 18:17
Berem Umberto Eco - Ime rože ... meni je bila že všeč njegova knjiga Praško pokopališče (kljub temu da pol politike nisem razumela :P), ta mi je pa še boljša, še bolj berljiva in zanimiva, pa sem še čisto na začetku :)
Duracell
21. sep 2015 18:17
Berem Umberto Eco - Ime rože ... meni je bila že všeč njegova knjiga Praško pokopališče (kljub temu da pol politike nisem razumela :P), ta mi je pa še boljša, še bolj berljiva in zanimiva, pa sem še čisto na začetku :)
Duracell
22. sep 2015 17:21
Prebrala sem knjigo Moževa skrivnost: http://felix.si/zenski-romani/10244-mozeva-sk
Prav uživala sem v branju.
Fora
23. sep 2015 8:28
Včeraj začela Poljub do popolnosti (dve zlomljeni srci.... jima bo tokrat uspelo?)
buča
24. sep 2015 15:09
John Green: Krive so zvezde
Sicer označen kot mladinski roman, ampak meni se zdi izjemno odrasel, zrel. Lep jezik in odličen prevod. Ganjena sem nad vsebino. Močno priporočam.
Atataska
25. sep 2015 9:23
Dave Pelzer: Pravica do mladosti
Hrepenenje po sprejetju in mladosti, potem ko je bil od matere zavržen in postal rejenec. Ganljivo.
181604
30. sep 2015 19:37
Trenutno berem Palisandrova ulica. Kar berljiva in vleče.
buča
3. okt 2015 16:09
Sonja Pirman: O tebi, nama in usodi
Ko spoznaš ljubezen življenja in ti ni usojena....
181604
4. okt 2015 12:38
V zadnjem času sem prebrala dve knjigi slovenskih avtorjev:
Lenko: Telesa v temi. Knjiga je lanska dobitnica literarne nagrade Kresnik. Žal me knjiga ni pritegnila - niti stil niti vsebina. Vse skupaj mi je delovalo brezosebno, brezdušno. Le s težavo sem se pretolkla do konca.
Berni: Ljubezen s tujcem. Super knjiga. Napeta, originalna vsebina, ne moreš je odložiti, drži te do konca.
situla
11. okt 2015 18:36
Atataska je napisal/a: |
John Green: Krive so zvezde Sicer označen kot mladinski roman, ampak meni se zdi izjemno odrasel, zrel. Lep jezik in odličen prevod. Ganjena sem nad vsebino. Močno priporočam.
|
Se pridružujem mnenju Atataske. Zgodba, ki te pretrese.
Fora
13. okt 2015 9:12
Pravkar prebrala Hiška ob morju. O treh prijateljicah in njihovih sopotnikih na počitnicah. Lušna.
buča
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Hempy polenta