9. feb 2016 12:39
Trenutno berem knjigo Max, vendar mi gre precej počasi. Knjiga je vsebinsko zelo težavna in ne morem prebrati več kot par poglavij na dan (pa so precej kratka).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
9. feb 2016 12:39
Trenutno berem knjigo Max, vendar mi gre precej počasi. Knjiga je vsebinsko zelo težavna in ne morem prebrati več kot par poglavij na dan (pa so precej kratka).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
11. feb 2016 14:27
Frederick Backman: Mož z imenom Ove. Knjiga, ki jo z veseljem bereš in razmišljaš o njej, ko jo odložiš. Na humoren način povedane mnoge drobne resnice in modrosti iz vsakodnevnega življenja.
Cila
11. feb 2016 18:57
Jillian Lauren: Noči v haremu
Zgodba zmedene najstnice, ki išče pravo pot v življenju
181604
11. feb 2016 21:15
Ivan Sivec: Usodna emonska lepotica. Zgodba o prihodu Rimljanov v naše kraje in njihova dominanca.
Čaka pa Giulia Enders: Čarobno črevesje (no ja)
mamka
12. feb 2016 13:08
Boštjan Gorenc, SLOLvenski klasiki 1 - parodija na temo slovenske književnosti, klasičnih del v uporabi novih medijev in, žal neprežvečljivega izrazja.
F r i n a
14. feb 2016 19:30
Elif Shafak: Stirideset pravil ljubezni, priporocam, kot tudi:
Haruki Murakami: Kronika ptica navijalca
"Stressed is desserts spelled backwards!"
14. feb 2016 22:42
I.A.Fraerman: Divji pes dingo ali Povest o prvi ljubezni - kako je pa ta knjiga rahločutno, lirično napisana....in kakšni so šele opisi divje sibirske narave! Po navadi takih melanholičnih knjig nimam preveč rada, ampak tale se mi je globoko vsidrala v srce. In berem jo spet in spet. Preberite, ne bo vam žal!
lp
cervus
19. feb 2016 23:23
Frederick Backman: Mož z imenom Ove
Kot je že Cila napisala- drobne resnice življenja skozi oči osamljenega 59- letnega nergača, ki je ljubil in izgubil. S katerim se na trenutke poistovetiš, postane del tebe, da te na koncu ne pusti ravnodušnega....
181604
21. feb 2016 21:42
Velma Willis: Ženici
Aljaška legenda o izdajstvu, pogumu in preživetju - zanimivo branje.
spodbe
27. feb 2016 12:58
Ne najdem citata na internetu, ampak po besedah moje italijanske insegnante je eden od prijateljev Umberta Eca ob njegovi smrti zapisal: "Kakšna škoda/napaka, da je umrl ravno zdaj, ko je tako ljubil srednji vek; še malo, pa bi ga lahko občudoval v živo." lp, proximaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Jagodni cmoki z makovim sladoledom