3. maj 2009 16:19
Pravkar prebrala Tisoč veličastnih sonc od pisatelja Khaled Hosseini.Naj povem,da sem strani dobesedno požirala. https://www.emka.si/artikel/354930/Tisoc-velicast Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
3. maj 2009 16:19
Pravkar prebrala Tisoč veličastnih sonc od pisatelja Khaled Hosseini.Naj povem,da sem strani dobesedno požirala. https://www.emka.si/artikel/354930/Tisoc-velicast Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
4. maj 2009 9:32
Dalsi, tudi jaz sem ravnokar prebrala Vse se vrača, vse se plača - z eno besedo SUPER. Aja, prebrala sem pa tudi Ukradena čast , pa tudi knjigo Moj glas za svobodo. Ukradena čast mi je bila zelo všeč, Moj glas za svobodo pa bolj tako, tako. lp Sporočilo je spremenil(a) MARTAQ dne 04. 2009 09:35
4. maj 2009 10:24
mimika je napisal/a: |
A kdo pozna kaj afriškega, kenijskega, če se da? Leposlovje ali spomini, nekaj kar ti omogoča vpogled v afriško dušo. Odhajam v Nairobi in bi ob prostih večerih, ko ne bo izkustvenega učenja, prebirala kaj na to temo. mimika |
4. maj 2009 10:32
Fužinski bluz (Skubic) - odpičeno. tumpika
4. maj 2009 16:09
MARTAQ je napisal/a: |
Dalsi, tudi jaz sem ravnokar prebrala Vse se vrača, vse se plača - z eno besedo SUPER. Aja, prebrala sem pa tudi Ukradena čast , pa tudi knjigo Moj glas za svobodo. Ukradena čast mi je bila zelo všeč, Moj glas za svobodo pa bolj tako, tako. lp Sporočilo je spremenil(a) MARTAQ dne 04. 2009 09:35 |
Dnevno se srečujem z ljudmi, ki imajo probleme in jim skušam pomagati zato je takšno branje zame sprošćujoče in mi preusmeri misli, ni potrebno kaj dosti razmišljati pa še nasmejim se.
lp
Marjana
5. maj 2009 21:12
evikeysn je napisal/a: |
V omami LSD od legendarnega Konsalika. Ful dobro branje, knjigo sem požrla! Ali še ve kdo za kakšno dobro znanstveno fantastiko? evikeysn |
5. maj 2009 21:24
mimika je napisal/a: |
A kdo pozna kaj afriškega, kenijskega, če se da? Leposlovje ali spomini, nekaj kar ti omogoča vpogled v afriško dušo. Odhajam v Nairobi in bi ob prostih večerih, ko ne bo izkustvenega učenja, prebirala kaj na to temo. mimika |
13. maj 2009 18:47
Trenutno Stephenie Meyer: Somrak na kupčku pa čaka še Stephenie Meyer: Mlada luna in Dan Brown: Angeli in demoni Roncolino
13. maj 2009 18:56
mimika, verjetno si že nazaj iz Afrike, vendar ti vseeno priporočam knjigo Don't let's go to the dogs tonight, ki jo je napisala Alexandra Fuller. Trenutno pa berem Sister Carrie (by Theodore Dreiser). Margot
13. maj 2009 19:47
Prebrano Kluun - Vdovec AlcikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko