30. mar 2007 9:01
Operacija Direkt, Dosje Rokomavhi od Ane Jud. Se bere kot kriminalka. Punca se upa. Lp Sporočilo je spremenil(a) iri dne 30. mar 2007 09:10:27
30. mar 2007 9:01
Operacija Direkt, Dosje Rokomavhi od Ane Jud. Se bere kot kriminalka. Punca se upa. Lp Sporočilo je spremenil(a) iri dne 30. mar 2007 09:10:27
14. apr 2007 9:52
Sem že skoraj prebrala Kraljevske norčije, zgodovina škandalov na evropskih dvorih. Zanimivo, zabavno branje. Govori o evropskih dinastijah ( Romanovi, Habsburžani, Burboni, Windsorji...) in sicer o kraljevskih norostih. Sicer ne vem koliko je resničnega, ker se ne spoznam toliko na zgodovino. Čeprav me malo moti, da so bile očitno vse dame ( ki so omenjene v knjigi) grde, kozave, debele pa kaj vem kaj še. Pa se potem že vse skupaj malo ponavlja ( bili so pijanci, razuzdani, agresivni, blazni, najpogosteje pa kar vse skupaj ). Sem pa šla ravno v knjižnico po Kodeks od Douglasa in Poželenje od Quickove. Pa ko sem preverila na cobissu doma so še vse imeli. Pa pridem v knjižnico, so pa že oboje sposodili :( Tako da imam sedaj Neznano truplo od Cornwellove. vanya Sporočilo je spremenil(a) vanya dne 14. apr 2007 09:54:59
14. apr 2007 17:30
John Irving: Eno leto vdova. tumpika
14. apr 2007 19:14
Še doma malce bondiade,,,,Ian Fleming-Diamanti so večni. lp goga
14. apr 2007 20:22
Malo nostalgije po mladih letih: Dekle z biseri. Vzela sem jo za hčerke, potem je pa mene potegnila, da sem jo še enkrat požrla. Pesnica
14. apr 2007 23:02
LEZI MED LEVE je zelo dobra te kar posrka vase. Priporočam!!! nana1
15. apr 2007 11:18
Rita Konig: Živeti s stilom - blažena v gospodinjstvu; za razvedrilo je prav prisrčna.
LP
cervus
15. apr 2007 12:53
Trenutno nič ne berem - nimam volje. Vsa moja energija je osredotočna na zaključevanje magisterija. No, ja, čtiva imam veliko (več ali manj v angleščini), ampak ne za sprostitev. Si bom pa zapisala naslove vaših knjig, da ne bom naslednjič v knjižnici v zadregi, ko bom nabirala knjige za na morje. kastrolca
15. apr 2007 20:54
Komaj, z veliko muko, prišla do konca Da Vincijeve šifre. (začela sem jo konec februarja) GROZA Pred njo sem uživala v branju knjige Norveški gozd. Suzi Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 15. apr 2007 20:55:30
15. apr 2007 20:56
Trenutno berem knjigo Skrita kamera (avtorica: L.Dimkovska). Lepo berljiv roman. silaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom