4. jan 2007 22:02
Miro Simčič: 888 dni na soški fronti. Brez komentarja. LP cervus
4. jan 2007 22:02
Miro Simčič: 888 dni na soški fronti. Brez komentarja. LP cervus
4. jan 2007 22:13
Med prazniki sem si privoščila "knjižno pojedino" - super se počutim, pa še zredila se nisem Na meniju so bile Pijevo življenje, Očarljivi skupinski samomor in Zofijin svet . Se še ne spomnim, kdaj bi v tako kratkem času eno za drugo prebrala tri tako imenitne knjige. Prav vse priporočam. maja
5. jan 2007 7:51
ponoči prebrala prvih 140 (od 514) strani OBZIRNO SLOVO http://www.premiera.si/index.php?action=knjiga&id=41 res zanimivo branje, Klavdija
5. jan 2007 9:27
Ej, Klavdija. Ravno ta knjiga je na mojem spisku. Danes jo gre sin iskat. Mislim, da ga bom kar kmalu "poterala" v knjižnico, kajti današnji dan bom preživela še na kavču.. Tina
6. jan 2007 17:20
frina je napisal/a: |
POjasnilo: sploh nisem vedela, da jo imam gor. Pa taka gužva, zato me je zanimalo, kaj je to za eno čtivo. frina |
10. jan 2007 12:06
Imam vprašanje. Pozna kdo kakšno literaturo o Majih in Jukatanu? Ne mislim literature v stilu Dežele in ljudje, ampak kakšno leposlovje, zgodovinski roman ali kaj podobnega. Prihodnji mesec odhajava v Mehiko in bi se rada natančneje seznanila z majevsko kulturo. mimika
10. jan 2007 12:34
Mimika, ne bom ti priporočila filma Apokalipto, ki prav zdaj igra v kinu in govori o Majih, ker sem sama po 20 min zapustila dvorano... razen če si ekstremna ljubiteljica krvavih prizorov? Preberi Celestinsko prerokbo, ni zgodovinski roman, ampak vseeno pritegne z mističnostjo... jasna
11. jan 2007 14:12
Ravnokar prebrala ZOYA - Danielle Steel Čudovita knjiga, pred kratkim je bil tudi film v dneh nedeljskih popoldnevih, vendar je knjiga še boljša Nana
11. jan 2007 14:16
Anne Shirley-Lucy M. Montgomery(ali Anne iz Zelenih poljan andreja č.
11. jan 2007 14:27
F. Lainšček, PETELINJI ZAJTRK, obetaven začetek... Pred kratkim so posneli tudi film. Prebrala sem tudi H. Fielding, PREBUJNA DOMIŠLJIJA OLIVIE JOULES, zanimivo branje. Odlična pa mi je bila: Allison PEARSON, Le kako ji to uspe?! Pripoveduje o prezaposleni angleški mamici, katera je razpeta med kariero in družino. Lepo pomlad vam želim! KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Jernejev zelenjavni curry