25. nov 2006 8:16
Anita, iz te zbirke, v kateri je Bela Masajka, je še vrst drugih ženskih zgodb,pretresljivih, neverjetnih ... Živa zažgana, Puščavska roža, pozabita na hčer, Gejša, če naštejem samo nekatere. Poglej v Cobiss. mimika
25. nov 2006 8:16
Anita, iz te zbirke, v kateri je Bela Masajka, je še vrst drugih ženskih zgodb,pretresljivih, neverjetnih ... Živa zažgana, Puščavska roža, pozabita na hčer, Gejša, če naštejem samo nekatere. Poglej v Cobiss. mimika
25. nov 2006 10:36
Po nekaj prebranih knjigah, eto mene... James PATTERSON Kocka je padla (dober krimič! ) Kathy REICHS Tajna grobnica (za obnavljanje hrvaščine) Sandra GREGORY Pozabita na hčer ( na ja... še ena žalostna zgodba) Paul ARDEN karkoli že misliš, obrni na glavo (če ste ravno v knjižnici in imate pet minut časa) Mark HADDON Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa (obstajajo tudi kasete ali CDji, da ne bo treba oči napenjat?! ) Sue Mark KIDD Prestol morske deklice ( mnja, za romantične dušice, kar je pa za lase privlečeno pač odmislimo) Lep dan, K. karmen4
25. nov 2006 15:13
Ljubezen je brez strahu in Svetlo modro!!
25. nov 2006 17:00
Preberite si knjigo ANTHONY CAPELLA-OKUS PO LJUBEZNI,zelo.zelo gurmansko in zaljubljeno andreja č.
26. nov 2006 21:48
anitae je napisal/a: |
Pravkar prebrala Belo Masajko,pa se bom poganala takoj na lov z nadaljevanjem Zbogom Afrika.To je zeloooo čudovita knjiga katero sem prebrala v hipu tako da je marikatero hišno opravilo ostalo nedotaknjeno.Rada imam zgodbe o ženskah ki so preživljale "drugačno" življenje.Zato bi bila vesela če ima kdo naslov o kaki dobri knjigi na to temo.Lepo branje vam želim Anita Erniša |
26. nov 2006 22:38
Puščavska roža, Iščem impotentnega moža, Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo. Na vrsto prihaja Prva damska detektivska agencija. Lp mmbrlan
27. nov 2006 0:56
Redno spremljam tale naš bralni kotiček, prepisujem naslove knjig in s seznamom hodim v knjižnico. DOBRA zadnja prebrana knjiga:KRALJEVINA IZZA TANČICE: Moje življenje v Savdski Arabiji; Carmen Bin Ladin Že naslov knjige nam veliko pove in toplo priporočam, da spoznate življenje, običaje in nespoštovanje do žensk v Savdski Arabiji. Mi lahko kdo priporoča dobre naslove knjig o zgodbah iz SREDNJEGA VEKA??? Všeč mi je zvrst kot npr. DEKLE Z BISERNIM UHANOM... Ivi
27. nov 2006 7:51
Pravkar prebrala knjigo Christine Hofman ZBOGOM AFRIKA. STANEJ STANEJ
27. nov 2006 8:07
v enem mahu prebrala Reci, kdaj - nekako moški pogled na ločitev. Knjiga ob kateri se nasmejiš, hkrati pa vidiš kako imajo moški drugačen pogled na življenje http://www.cangura.com/knjigarna/leposlovje/romani/d klavdija
27. nov 2006 11:02
Na eks prebrala knjigo Daniele Sttelle Sla po potovanju bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Hrustljav piščanec iz pečice