8. nov 2010 7:04
Lisa Kleypas - Za vsako ceno Guillaume Musso - Boš čakala name breskva
8. nov 2010 7:04
Lisa Kleypas - Za vsako ceno Guillaume Musso - Boš čakala name breskva
8. nov 2010 7:57
Martin Kihn - PRA$€C
helgula
8. nov 2010 19:35
Prebrala: Pirati srca (zelo lepa) sedaj pa prebiram Sestre od Danielle Steel (lepa, a žalostna) vsaj do sedaj, morda bo pa konec srečnejši buča
9. nov 2010 9:25
Dan Brown, Izgubljeni simbol,
Chloe Palow, Ognjeni kamni.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
10. nov 2010 23:01
Kate Quin: Mistress of Rome oz. jaz berem Ljubavnica Rima (nikjer nisem zasledila te knjige v slovenščini. Pomagajte, prosim!) Sem mislila, da bo še eden od romanov v stilu Woodiwisove (no, ja, saj priznam - požrem jih na dušek ), pa je veliko bolj krut in krvav in ne skočita v posteljo takoj na drugem listu. Pravzaprav, sem že čez tretjino, pa še do cmokanja ni prišlo - pa ni dolgočasna knjiga, prav nasprotno - komaj sem našla čas, da sem tole sklamfala skupaj .
lp
cervus
11. nov 2010 9:08
Nora Roberts - Sanje o beli poroki Danielle Steel - Hiša na ulici upanja Kathleene Woodiwiss - Neuničljiva breskva
14. nov 2010 14:50
Nicholas Sparks: Izbira
Jannaa
14. nov 2010 15:05
Na mah prebrala dve knjigi slovenskih avtorjev, ki so se podali na pot in prehodili španski Camino. 1. Mirjana Steblovnik: Buen camino, peregrino 2. Saša Djura Jelenko in Vinko Jelenko: Camino: izkušnja dolga 800 kilometrov Obe knjigi sta odlični. Lp, Katja. katja76
14. nov 2010 15:46
Donna Woolfolk Cross--PAPEŽINJA IVANA
Ravno začela ,zgleda zanimiva
kriznana
14. nov 2010 19:03
Kate Moss: Labirint; Grobnica. No ja...
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)