21. jul 2008 13:16
Ekstra deviško nisem brala, tvoji tematiki pa na moč ustreza La Cucina (Lily Prior) - priporocam...:)))) lp, proxima
21. jul 2008 13:16
Ekstra deviško nisem brala, tvoji tematiki pa na moč ustreza La Cucina (Lily Prior) - priporocam...:)))) lp, proxima
21. jul 2008 14:21
MARTAQ je napisal/a: |
Tek za zmajem - fantastičen roman, še boljši pa je Kri cvetlic. |
In kako šele dober je film. Vsebino bi težko povedala, ker bi mi šlo kar na jok. Kako te usoda dohiti, ko se najmanj nadejaš, in kako je za vse v življenju treba plačati, dobro ali slabo.
Mamamia
mamamia
21. jul 2008 15:45
ker hvalite Kri cvetlic, a je isti avtor kot Tek za zmajem? predvidevam po pisanju MarteQ klavdija
21. jul 2008 22:00
Prebrala Boš čakal name - lušna za na dopust. buča
21. jul 2008 23:04
Prebrala Karlovškega Gimnazijca, še vročo mi je iz rok izpulil mož, ki jo tudi veselo bere
jasna
22. jul 2008 5:34
proxima je napisal/a: |
Ekstra deviško nisem brala, tvoji tematiki pa na moč ustreza La Cucina (Lily Prior) - priporocam...:))))lp, proxima |
Extra deviško ( oljčno olje, etiketo ) prebral pred kratkim, ko sem kupil novo steklenico..
Drugač, zadnje čase berem, kolikor mi čas dopušča, " Ruski s izgovorom u svakoj situaciji za svakoga ". Dokaj zanimivo branje.
ežoj
22. jul 2008 5:58
ežoj je napisal/a: |
Drugač, zadnje čase berem, kolikor mi čas dopušča, " Ruski s izgovorom u svakoj situaciji za svakoga ". Dokaj zanimivo branje. ežoj |
22. jul 2008 8:09
Ne, ni isti avtor. Tek za zmajem je napisal Hosseini Khaled - pretresljiva zgodba iz Afganistana, Kri cvetlic pa je napisala Anita Amirrezvani - govori o izdelovalki preprog iz Irana.
22. jul 2008 8:10
proxima, pozabila si BISTVENO! Ežoj bo komuniciral z Rusi(njami)! To pa je hudo drugače kot komunikaxija med Rusom in Rusom. Je že prav, da malo vadi "kak govoritc pa ruskij", a ne?
rimljanka - zasebno mnenje
22. jul 2008 8:22
@rimljanka: mislim, da tam tudi pride prav "Davaj, davaj..." :)))))))))))))))))))Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Pizza s pršutom