24. feb 2015 15:25
Uživala sem v branju Stoletnika, ampak Analfabetka me pa po prebranih 300 straneh še kar pušča hladno. Mogoče sem pričakovala preveč ...
24. feb 2015 15:25
Uživala sem v branju Stoletnika, ampak Analfabetka me pa po prebranih 300 straneh še kar pušča hladno. Mogoče sem pričakovala preveč ...
24. feb 2015 18:10
Eros /psi/; knjiga o spoznavanju samega sebe in prepoznavanju značajev. Mogoče ne sede takoj, ampak se splača prebrati (po navodilih), ker se v kateri od zgodb najdeš. Dobra- nekaj posebnega.
181604
7. mar 2015 7:23
DUŠAN DIM; Distorzija
IVAN ZUPAN; Lectovo srce
DUŠAN JELINČIČ; Biseri pod snegom
JO NESBO; Rotkehlchen
7. mar 2015 7:46
Camilla Lackberg- Kriminalke iz Fjalbacke- Ledena princesa, Pridigar,Kamnosek, ....
marjja
7. mar 2015 10:11
Inferno Dana Browna - napeto, vendar čist preveč razvlečeno.
rrr
7. mar 2015 13:52
Po Beli Masajki pred nekaj leti, sem zdaj prebrala še nadaljevanje zgodbe o njenem življenju v Švici: Zbogom, Afrika. Prijetno, občuteno.
BABI 2+2
7. mar 2015 18:51
Henning Mankell: The troubled man
Jemlje dih od prve do zadnje strani. Skrivosti in laži, prevare in pohlep in usode, ki ti poženejo solze v oči. In na koncu bi samo še zakričal "neeeeeee" - ker če ti kdo v dolgih letih branja priraste k srcu, je to Kurt Wallander.
Sonja
8. mar 2015 19:09
Dolgo sem pavzirala z branjem, se nekako ni zlilo z mojim razpoloženjem.
Zdaj sta na omarici dve knjigi, menda obe dobri
Nora Roberts - Iskanje korenin
Kerstin Gier - Za vsako rešitev se najde težava
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
9. mar 2015 19:58
Kate Kerrigan-Gracin dan..
Arne dahl-Zla kri
Jeffery Deaver-Žareča žica...Forenzinčna kriminalka..dobra ,kot vse njegove knjige
Susan Elizabeth Phillips-Reci DA..Ljubezenska zgodba ,polna zapletov in razpletov..priporočam :)
lp goga
10. mar 2015 13:51
Priporočam:
Kluun, "Pride ženska k zdravniku" in njeno nadaljevanje "Vdovec".
Kako nas življenje premetuje...
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom