25. mar 2006 13:18
Ali poznate Branko Gradišnik: Strogo zaupno na Irskem Strogo zaupno po Siciliji riba-ribica
25. mar 2006 13:18
Ali poznate Branko Gradišnik: Strogo zaupno na Irskem Strogo zaupno po Siciliji riba-ribica
25. mar 2006 17:52
Moycaa, mi lahko napišeš naslov tiste knige o papežu in njegovih otrocih, katero si predlagala. Bi jo z veseljem prebrala. biba
25. mar 2006 18:19
Biba ,knjiga se imenuje Borgijci,zelo dobra ,prebrana na dušek. Trenutno z inšpektorjem Wallandrom ,raziskujeva umore na kresno noč-Korak zadaj-Henning Mankell lp goga
25. mar 2006 19:25
gogad je napisal/a: |
Trenutno z inšpektorjem Wallandrom ,raziskujeva umore na kresno noč-Korak zadaj-Henning Mankell lp goga |
25. mar 2006 19:45
Ja Maychi zelo rada,sem ravnokar končala eno od Patricie Cornvel,si jo že brala? lp goga
25. mar 2006 21:02
Trenutno Mozartov življenjepis. lp Vesna
26. mar 2006 11:54
gogad je napisal/a: |
Ja Maychi zelo rada,sem ravnokar končala eno od Patricie Cornvel,si jo že brala? lp goga |
26. mar 2006 12:21
Podobo kače sem pred kratkim prebrala - presenetljiva............. Imaš še kakšen naslov zanimive kriminalke? Lumpica
26. mar 2006 17:50
Od Patricie Cornwell-farma trupel in Srhljivo razkritje sta novejši.Kaj pa od Waltersove-Lisjak. Mož pravi ,ko greva na dopust ,če kamenje s sabo vlečem,ker so kovčki polni knjig. lp goga
26. mar 2006 19:02
biba je napisal/a: |
Moycaa, mi lahko napišeš naslov tiste knige o papežu in njegovih otrocih, katero si predlagala. Bi jo z veseljem prebrala. biba |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Bučna juha s kokosovim mlekom