25. sep 2010 19:53
Tudi jaz toplo priporocam Knjigarnar iz Kabula. Amelia
25. sep 2010 19:53
Tudi jaz toplo priporocam Knjigarnar iz Kabula. Amelia
27. sep 2010 8:04
Resnična zgodba: ****ing Berlin beva
27. sep 2010 12:46
Pravkar sem zaključila tretji del trilogije "The Hunger Games". Me sicer ni navdušil tako kot prva dva, kljub temu pa je v celoti res vredno branja. Naj samo ponovim, da je to post-apokaliptična zgodba (recimo ZF?) o šestnajsletnem dekletu, ki se mora kot ena od izžrebanih mladostnikov boriti na življenje in smrt v posebni areni, vse skupaj pa kot resničnostni šov prenaša TV. Branje, ki da misliti! Film že snemajo. Lep pozdrav sonci
5. okt 2010 17:09
TO SEM JAZ,ANNA-Elbi Lotter
Resnična, žalostna zgodba
mesni
6. okt 2010 19:31
Če rade skozi knjigo spoznavate tuje kulture in njihov način življenja potem je knjiga Moj glas za svobodo - Ani Choying Drolma kot nalašč zato. To je življenjepis nune iz Tibeta kasneje Nepala, ki je še danes uspešna kot pevka , ne kakršna koli, temveč pevka tanter. Opisuje tudi kako je svoje sovraštvo in jezo spremenila v ljubezen in dobrodelnost. Tudi marsikatera globoka misel iz budizma popestri njeno življensko pripoved. Zanimiva knjiga.
6. okt 2010 20:28
V zadnjem tednu prebrala Dar ljubezni od Danielle Steel in Sanje o beli poroki od Nore Roberts. Jannaa
6. okt 2010 20:38
Tamara McKinley: Matildin zadnji valček,prebrala v rekordnem času.Priporočam.
kalcicl
6. okt 2010 21:52
Začela sem brati knjigo F. Batmanghlidj,dr.med :Telo kliče po vodi. Milži
7. okt 2010 9:53
Gnezdo zla- Agatha Christie (kriminalka) breskva
7. okt 2010 15:33
Jillian Lauren, Noči v haremu.
Neverjetna zgodba o preprostem dekletu, ki je končalo v haremu brunejskega princa.
lp
MarjanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Azijska solata s kozicami