16. maj 2010 17:18
Moj glas za svobodo Ani Choying Drolma mamazeljka
16. maj 2010 17:18
Moj glas za svobodo Ani Choying Drolma mamazeljka
17. maj 2010 9:23
Puščavska roža od Waris Dirie, sedaj pa od iste še Pismo moji materi arima arima
17. maj 2010 9:48
Kathleen Mcgowan, Knjiga ljubezni LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
17. maj 2010 12:29
V enem popoldnevu predihana Samotnost praštevil, Paulo Giordano. Novoizšlo, sem bila prvi bralec v naši knjižnici. Grenko-sladko, kar malce grozljivo. Po tem ugotoviš da si čisto v redu. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
17. maj 2010 14:17
Jane Johnson: Pirati srca lp
21. maj 2010 7:24
Prebrala Nicholas Sparks: Ljubezen v steklenici, Beležnica, Viharna noč Berem: Kathleen E. Woodiwiss- Snubec proti svoji volji Allan Hall in Michael Leiding- Dekle iz kleti( ZGODBA NATASHE KAMPUSCH) Corinne Hofmann-Bela Masajka Teka
21. maj 2010 7:29
Desa Muck: Nebo v očesu lipicanca. Je mladinski roman, zelo berljiv, z zanimivo zgodbo o življenju v kobilarni Lipica. katja76
21. maj 2010 13:31
Rdeča zanka - govori o darovanju organov.... Zelo pretresljivo, piše o stvareh, o katerih vsaj jaz nisem bila pravilno poučena... Longeta
21. maj 2010 15:29
V tem tednu prebrala dve knjigi in sicer od Linde Howard: Mackenziejeva gora in od Jennifer Crusie: Lahkoživke Jannaa
23. maj 2010 11:54
Zaželela sem si nekaj lahkotnega in prebrala Čudežne roke od Konsalika. Zanimiva knjiga, ob kateri pričneš razmišljati o razsežnostih mogočega. Kaj se skriva v nas? Kakšna je dejanska moč nekaterih poklicanih? Verjamem namreč, da nekateri med nami imajo čudežno moč. Škoda samo, da je med njimi sigurno 98 % "šalabajzerjev".Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Orehova rolada