7. jan 2010 8:27
Arto PAASILINNA: Očarljivi skupinski samomor, Tuleči mlinar, Župnikov zverinski služabnik KERSTIN: Za vsako rešitev se najde težava LP Katja katja76
7. jan 2010 8:27
Arto PAASILINNA: Očarljivi skupinski samomor, Tuleči mlinar, Župnikov zverinski služabnik KERSTIN: Za vsako rešitev se najde težava LP Katja katja76
7. jan 2010 9:33
.. Stephenie Meyer: The Host Priporočam!
7. jan 2010 20:35
Štefan Kardoš: Rizling polka LP regica
7. jan 2010 23:47
Robert Ludlum: Jansonova direktiva. Razočarana. Zgodba ima toliko vzporednic s Parsifalovim mozaikom (isti avtor), da je že kar žaljivo do bralca. Kalpana
8. jan 2010 8:31
Bernardette McDonald: Tomaž Humar Dobra knjiga - priporočam. Spoznamo Tomaža tudi iz druge strani. lp rolada
11. jan 2010 8:22
Halima Bashir: Solze puščave Halima je odraščala v Darfurju in to je njena zgodba. Zelo pretresljivo, vendar lepo napisana in berljiva. Priporočam. lp
12. jan 2010 10:49
Nora Roberts-Točno opoldne Kot vse njene knjige je tudi ta super!! tatam
12. jan 2010 13:27
Košičkove knjige, kar po vrsti, sem jih dobila na posodo. Trenutno Človek, imej se rad. Loni Makaroni
12. jan 2010 14:09
Siba Shakib: Afganistan, kamor se Bor pride le zjokat - prestresljiva življenjska zgodba Afganistanke Širin-Gol o boju za preživetje, vojni, ljubezni... res za zjokat neny111
12. jan 2010 14:14
... da nadaljujem: pred to knjigo sem prebrala pa Bil sem le majhen deček, Richard McCann. Petletni Richard ter njegove tri sestrice se zbudijo, iščejo in kličejo mamo, toda mame ni... Žalostna zgodba o ukradenem otroštvu in krutem odraščanju. Zdaj bi brala pa že spet kaj veselega in hecnega - kaj predlagate? neny111Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom