25. nov 2009 9:53
Recept za ljubezen Anthony Capella (lušna malo ljubezni, malo kulinarike, dogaja se v Italiji) buča
25. nov 2009 9:53
Recept za ljubezen Anthony Capella (lušna malo ljubezni, malo kulinarike, dogaja se v Italiji) buča
25. nov 2009 10:39
l e a je napisal/a: |
Slovenski pravopis 2001:( Žal fax zahteva svoje:) l e a |
Kako, žal, k sreči........
rimljanka - zasebno mnenje
25. nov 2009 10:51
Žal zato, ker mam doma polno dobrih knjig, ki jih zdaj bere mami (je na bolniški). Doma imam: Žena popotnika v času, Jaz ubijam,...Da sploh ne omenjam vseh knjig Jamesa Pattersona v knjižnici:)) l e aangelamila
sporočila: 5
25. nov 2009 13:06
Lojz Kraigher: Ivan Cankar. Se splača prebrat!lp angelamila
25. nov 2009 18:44
Lea ,ravno berem -Jaz ubijam....srhljivo.....
lp goga
25. nov 2009 21:19
Bernadette McDonald: Tomaž Humar tumpika
25. nov 2009 21:44
l e a je napisal/a: |
Žal zato, ker mam doma polno dobrih knjig, ki jih zdaj bere mami (je na bolniški). Doma imam: Žena popotnika v času, Jaz ubijam,...Da sploh ne omenjam vseh knjig Jamesa Pattersona v knjižnici:)) l e a |
26. nov 2009 9:45
Nathacha Appanah - Annina poroka
Zanimiva knjiga o odnosu med materjo in hčero. Sem šele na tretjini, pa lahko že zdaj potegnem nekatere vzporednice z odnosom, ki ga imava midve z mojo mamo :))
jasna
26. nov 2009 9:45
Berny, kakšne vrste knjiga je Gaudijev ključ?
jasna
26. nov 2009 10:14
Tatjana Kokalj,Jana Kolarič-DRAGA ALINA,DRAGA BRINA Richard McCann-BIL SEM LE MAJHEN DEČEK Sally Morgan-V OBJEMU KORENIN(avtobiografija treh generacij,3 knjige) janadamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Ribja juha s testeninami