13. jan 2006 21:47
elaphus je napisal/a: |
Smo že omenili "Le kako ji to uspe" in "Trije v postelji"? LP cervus |
13. jan 2006 21:47
elaphus je napisal/a: |
Smo že omenili "Le kako ji to uspe" in "Trije v postelji"? LP cervus |
14. jan 2006 15:03
Kaj pa od Roberta Ludluma-Persifalov mozaik,zelo napeto lp goga
14. jan 2006 15:39
V zadnjih dneh prebrala Gejšo (Arthur Golden) - zelo doživet opis življenja neke gejše ter Kralj poravnav Johna Grishama. Oboje priporočam kot branje, ki te potegne. LP, Robida
14. jan 2006 18:53
mimika je napisal/a: |
alya, kaj je za tebe dobra knjiga? Meni je super všeč pisateljica Isabel Allende, še posebna knjiga Eva Luna. Super dober mi je tudi Gabriel Garcia Marquez. Še nekaj naslovov, ki tukaj še niso bili omenjeni, so pa zahtevnejši od večine ostalih knjig, omenjenih v tem postu: Gospodar muh, Golding, William; Angleški pacient, Ondaatje, Michael (po njej posnet istoimenski film s prelepo Juliet Binoche v vlogi Hane); Spomini na Afriko, Blixen, Karen (po njej posnet film Moja Afrika z Meryl Streep in Robertom Redfordom v glavnih vlogah); Ulica ribjih konzerv in Polentarska polica od Steinbecka. |
16. jan 2006 10:02
zame je dobr aknjig taka ki me potegne in jo z veseljem preberem. mora biti ze naslovnica taka da me potegne drugace knjige sploh ne vzamem iz police. mogoce sem se premlada za tezke knjige kot so stephen king pa to, ampak bi jih pa rda prebrala.zelo me je potegnila Da Vincijeva sifra, in angeli in demoni, vcasih mi pa zapase tudi kaksen dober roman. trenutno pa berem nela masajka:) lp vsem ciao Alya_88
16. jan 2006 10:53
Včeraj sem dokončala Digitalno trdnjavo (napeta kriminalka). Sedaj pa sem začela mleti Prvilo štirih. Marjetica
19. jan 2006 11:07
Premrana sem Moje skrivnosti. Izredno duhovito in zanimivno napisana knjiga. Če imaš rad takšen žanr te kar potegne in jo prebereš na mah. Vsem, ki radi berete sproščujoče romane jo priporočam. Lp Marjana
19. jan 2006 11:42
pred kratkim prebrala Pozabita na hčer in P.S. Ljubim te! priporočam!!!! sonchek
19. jan 2006 11:43
Vrtnarica iz Guernseya - zanimivo, lahko branje. Sicer pa sem bila nad Bernijevo knjigo Ljubim te, skrivnostno dekle, malo razočarana. Po Poroki iz maščevanja sem pričakovala malo več, predvsem konec je bil malo preveč patetičen. Zgodba je zanimiva do tam, ko začne on takooo vzdihovati po njej ... , da me začne spominjati na kako mehiško nadaljevanko. Sicer pa so mi knjige Romane Berni všeč.
19. jan 2006 16:17
Včeraj smo skoraj oropali knjižnico. Tamala je komaj nesla ven, jaz pa sem si izvolila knjigo z naslovom Veliki korzičan, avtorja Emila Ludwiga. lp Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko