9. jun 2009 7:41
- Mccall Mary Reed: Onkraj skušnjave in Pregrešni užitki Čakam, da v knjižnici dobijo še tretjo knjigo Templjarjevo zapeljevanje. - Balogh Mary: Temni angel stara
9. jun 2009 7:41
- Mccall Mary Reed: Onkraj skušnjave in Pregrešni užitki Čakam, da v knjižnici dobijo še tretjo knjigo Templjarjevo zapeljevanje. - Balogh Mary: Temni angel stara
9. jun 2009 8:41
stara omenja knjigo Temni angel. Knjigo s tem naslovom je napisal Mika Waltari že pred desetletji. Čudoviti primer historical fiction. Dogaja se v Konstantinoplu tik pred turškim zavzetjem. Toplo priporočam. Zgoraj omenjene pa ne poznam. Mimika
9. jun 2009 10:13
Kevin Trudeau
Priodni ljekovi za koje "oni" ne žele da vi znate.
kobra 1
12. jun 2009 21:42
Tudi jaz sem prebrala Tek za zmajem in je res knjiga ,ki požiraš strani. Danes mi je pa ratalo še Danielle Steel-dvorec in resnično izpoved pakistanske ženske-Ukradena čast. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
13. jun 2009 10:46
A je kdo bral Figurae Veneris? Ne bi rad začel brat, pol pa izpade kakšna filozofska knjiga, ki te zamori do konca. Po naslovu bi sodil, da je nekaj v zvezi s kiparstvom.
ežoj
13. jun 2009 10:53
Ežoj,ti še vedno šponge hodijo po glavi
lp goga
13. jun 2009 19:41
vanilija76 je napisal/a: |
Tudi jaz sem prebrala Tek za zmajem in je res knjiga ,ki požiraš strani. Danes mi je pa ratalo še Danielle Steel-dvorec in resnično izpoved pakistanske ženske-Ukradena čast. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76 |
13. jun 2009 19:45
Knjigo "Ukradena čast"se splača prebrati!
lp
marjeta10
13. jun 2009 19:55
Trenutno Ugovor s Đavlom by Boris Dežulović. Margot
13. jun 2009 20:32
Ežoj, jaz sem bolj slikice gledala ... zato ne vem, ali so tvoja predvidevanja točna. Pogumno vzemi stvar v roke, malo se poglobi, potem pa poročaj. Ti bom sledila oz. naslednjič tudi kaj prebrala, če boš tako svetoval.
AvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Kraljevska jajčka s holandsko omako