30. nov 2008 21:08
Ženski kupe: lahkotno branje, ki učinkovito razkriva položaj ženske v indijski družbi.
30. nov 2008 21:08
Ženski kupe: lahkotno branje, ki učinkovito razkriva položaj ženske v indijski družbi.
1. dec 2008 1:04
gogad je napisal/a: |
Bolje je če prej pogledaš film ,kot prebereš knjigo.....tako sem prebrala de vincijevo šifro in šla gledat film,sploh se nisem znšla je bil film en velik zmazek. lp goga |
1. dec 2008 9:13
Sydney sheldon-nič ni večno Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
1. dec 2008 15:46
Sem vaša nova članica in mi je ta forum zelo všeč. Nazadnje sem prebrala JAMES ROLLINS- ZEMLJEVID KOSTI Knjiga je res super stil Dana Browna Lep dan vsem semi
1. dec 2008 17:17
Victor Ugo: Notredamski zvonar mrdica
7. dec 2008 11:02
Vanilija in čokolada.Pozabila sem avtorja.Mislil da je neka italijanska pisateljica. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
8. dec 2008 18:11
Končno sem dočakala Tisoč veličastnih sonc in čeprav mi na začetku nekako ni potegnila sem jo potem vseeno prebrala v dveh dneh. Govori pa o usodi dveh žensk, ki ju vrsta naključij poveže v tesno prijateljstvo in na koncu se ena celo žrtvuje za lepšo prihodnost druge... Upam, da nisem preveč povedala. Sedaj bom pa začela Majada iraška hči - Jean Sasson. To je izpoved ženske, ki je preživela mučenje v ječah Sadama Huseina. angie
8. dec 2008 18:58
Pride ženska k zdravniku-pripoved moža,čigar žena zboli za rakom,zelo žalostno
Usodni ovinek-zanimivo,lepo branje,tudi žalostno
Še to:Šla sem gledat film Viharna noč-upam da bo knjiga bolj zanimivamesni
Sporočilo je spremenil(a) mesni dne 08. dec 2008 18:59:44
8. dec 2008 19:22
mesni je napisal/a: |
Pride ženska k zdravniku-pripoved moža,čigar žena zboli za rakom,zelo žalostno
i |
9. dec 2008 10:01
Ženski možgani - odlična knjiga. Govori o tem, kako delujejo hormoni na ženske možgane. Poljudno branje in veliko razjasni.
Sonja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Klasična pizza