8. nov 2008 21:57
tulka pravi, da je kuna zlatica in ji je malo prej šla jajca nest - no, ne sama.....
Lp
cervus
8. nov 2008 21:57
tulka pravi, da je kuna zlatica in ji je malo prej šla jajca nest - no, ne sama.....
Lp
cervus
8. nov 2008 22:03
Berem knjigo : Babičini nasveti za dom (zdravje ,nega telesa, gopodinjstvo, kuhinja , vrt ) Milži
8. nov 2008 22:52
Ta teden sem prebrala Marley & jaz (John Grogan). Po novem moja najljubša. Priporočam vsem, ki imate radi pse. :) MancaS
9. nov 2008 1:14
Pred kratkim prebrala od Romane Berni Vsiljivka Lina,sedaj berem Srčne zgodbe od Roy Goreya jancika
9. nov 2008 1:42
Nazadnje sem prebrala vse tri knjige avtorice Corinne Hoffmann - Bela Masajka, Zbogom Afrika ter Vrnitev v Barsaloi. Odlično branje, bi ga priporočila vsakomur. Te knjige so ene izmed tistih, ki jih prebereš "na dušek"..kar ne moreš nehat lp NaturensGalleri
9. nov 2008 7:02
Proporočam: John Shors: Pod marmornim nebom šmentana muha
9. nov 2008 8:29
Robert Ludlum-Bournov ultimat.Vohunski triler,napeto do skrajnosti. lp goga
9. nov 2008 13:23
Rimljanka, torej, slaba uporaba besed... kot je ugotovila že elaphus. Ugotovili smo vrsto kunice - zlatica. Čudovita. Če je Jože ali Jožica, pa še ne vem (je zaščitena pa je ne morem ugonobit, da bi ji potem lobanjske kosti preštela...) Če bo ostalado marca in bo kaj drobcenega cvililo po podstrešju, je pač Jožica. Do takrat ohranja svoje ime, ki ga je dobila po navihanem članu kulinarike, ki si predstavlja po podstrešju viseti vse sorte stvari... Napačno, seveda.
tulka
9. nov 2008 13:58
Milži je napisal/a: |
Berem knjigo : Babičini nasveti za dom (zdravje ,nega telesa, gopodinjstvo, kuhinja , vrt ) Milži |
Tole knjigico sem tudi jaz že večkrat prelistala (no, pa nekaj tudi prebrala) in je super. Najboljše so odišavljene pomaranče (odlična dekoracija za božični čas).
Trenutno pa redno prebiramo knjigo Maxa Velthuijsa: Torta za medvedka
MM
16. nov 2008 18:05
SUŽNJA-pretresljiva
IZPOVED IZ HAREMA-pretresljiva
TURŠKA STRAST-rahlo erotična,zanimiva
LJUBEZEN V STEKLENICI-zelo lepa
ŽIVA ZAŽGANA-pretresljiva
IMELA SEM 12 LET,SEDLA NA KOLO IN SE ODPELJALA V ŠOLO-pretresljiva
LJUBIMEC PREVEČ JE ŠE VEDNO PREMALO-nič posebnega
NAVALI NA MOŠKE-brez posebnega vtisa
Vse knjige sem prebrala po tej temi-hvala za nasvete
mesniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Nacho čips gostija