21. maj 2008 23:04
Jože Javoršek: Primož Trubar; Stephanie de Turckheim, Aimee Langree: Preproste, okusne jedi za mamice na robu živčnega zloma - no, ja, recimo - če pa uporabljamo kulslo, pa sploh ne bomo prišle na rob živčnega zloma
LP
cervus
21. maj 2008 23:04
Jože Javoršek: Primož Trubar; Stephanie de Turckheim, Aimee Langree: Preproste, okusne jedi za mamice na robu živčnega zloma - no, ja, recimo - če pa uporabljamo kulslo, pa sploh ne bomo prišle na rob živčnega zloma
LP
cervus
22. maj 2008 10:06
"Vzgoja hčera"... Toplo priporočam tudi "Vzgoja sinov", avtorja sta zakonca Elium. Tudi odlični knjigi za spoznavanje samih sebe, ne samo otrok. Lp, veverica
25. maj 2008 10:57
Mene pa se je zelo dotaknil Gimnazijec Igorja Karlovška. Sicer pa sem v zadnjem tednu prebrala še: Trollope, Joanna: Druga ženska (Marrying the mistress)-opisuje travme družine, ko se oče odloči, da se bo odselil, ker se je zaljubil v drugo, mlajšo, žensko. Zelo dobra. Mayle, Peter: Hotel Pastis-malo ljubezni, malo kriminala. Prijetno branje. Kurthy, Ildiko von: Prosta linija-nič posebnega, v enem večeru prebrano. Lahkotno ljubezensko branje. Walker, Alice: Skrivnost radosti-spet ena na temo obrezovanja deklic. Precej kruto. Eden, Dorothy: Zamenjana nevesta-prijetno ljubezensko branje. Sicer pa me čakata še: Blume, Judy: Poletni sestri in Esquivel, Laura: Kot voda za čokolado. Vse slupaj kot nagrada za opravljen izpit. LP
26. maj 2008 0:43
Juhu, na Dunaju sem prišla do zame tako zaželene knjige - Pisma Hitlerju - v nemščini. Po nekaj poglavjih sem nad njo navdušena. Sem pač obsedena z drugo svetovno vojno. Loni Makaroni [rozica]
26. maj 2008 8:15
Preživela z volkovi - še berem ! Zanimivo - po resničnih dogodkih. rolada
26. maj 2008 11:09
... tudi Preživela z volkovi je le plod domišlije... Vsaj tako pravi avtorica. lp eranna24
26. maj 2008 13:04
Glede na to, da smo na kulinaričnem forumu, bi kot obvezno čtivo priporočila Knjigo mrtvih žal že pokojnega avtorja Marka Zorka. Duhovito! Zelda Zelda
26. maj 2008 18:10
Pravkar "požrla" Pozabita na hčer. Še ena srhljiva resnična knjiga. linolina
26. maj 2008 19:31
Mantram se s cigani: Pokoplji me pokončno. Zanimivo in poučno. tumpika
26. maj 2008 20:04
Jaz pa berem Šojino poletje (lušna zgodbica) bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Srbski pasulj