5. nov 2005 10:28
Trenutno berem Dobrega vojaka Švejka, Barvo magije, Kralja ropotajočih duhov, Veliki leksikon o človeških značajih in Govorico telesa. Vsakega po malo, tako da ne napredujem prav hitro :D:D Katja
5. nov 2005 10:28
Trenutno berem Dobrega vojaka Švejka, Barvo magije, Kralja ropotajočih duhov, Veliki leksikon o človeških značajih in Govorico telesa. Vsakega po malo, tako da ne napredujem prav hitro :D:D Katja
5. nov 2005 10:37
SUZANAZ je napisal/a: |
Ne poznam nobenega Suzi |
5. nov 2005 11:25
JOJ očitno moram v knjižnjico. Trenutno pa berem Torta za medvedka - po počitnicah imamo bralnega palčka Očitno pa že najmlajši izbira " kulinarične " teme Lumpica
5. nov 2005 14:35
Vse kar najdem v zvezi s Habsburžani in Ljudstva sveta 2. lp Vesna Vesna Milek Recko
5. nov 2005 15:21
Rowena Dangerfield,pustolovska knjiga od Rosemary Rogers lp goga
5. nov 2005 16:39
Strah pred letenjem. Julija
5. nov 2005 17:33
Nočna tarifa od Ildiko von Kurthy.
5. nov 2005 17:41
ligojna je napisal/a: |
Desa -Panika Vesna Leben |
5. nov 2005 17:53
lunacka je napisal/a: | ||
|
5. nov 2005 18:02
Pravkar sem končala Nočno tarifo. Zdaj se bom lotila knjige Jack in Amy avtorjev Josie Lloyd in Emlyn Rees. Desino Paniko sem že brala in mi je bila všeč. Imam rada bolj "lahko" branje. Kaj težjega mi ne sede. A ste že brale Zimsko vrtnico? Meni do sedaj najboljša knjiga. gogyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Piščančja stegna z miso pasto