24. nov 2021 13:45
Pisatelj : Drago Jančar
: To noč sem jo videl
24. nov 2021 13:45
Pisatelj : Drago Jančar
: To noč sem jo videl
7. dec 2021 16:21
Izbira - Edith Eger
Priporočam...sploh v teh časih. Za velike in malo manjše ;)
12. dec 2021 15:45
Alma Karlin: Moj kitajski ženin.
3. avg 2022 11:13
Carlo Cipolla: The basic laws of human stupidity
Kratek izvleček: http://harmful.cat-v.org/people/basic-laws-of-hu
Smešno za umret, če ne bi bilo res!
3. avg 2022 15:26
Ken Follet: Propad velikanov
7. jan 2023 20:56
Prebrana knjiga IKIGAJ. Priporočam vsem. Včasih se zamislim ali je trud hitenja vsak dan v življenju res vreden?
23. maj 2024 13:24
Stajka Skrbinšek:Nova jaz Ko je rak samo še morska žival.
Osebna izpoved avtorice o prebolelem raku debelega črevesa,ki je ob odkritju že metastaziral na jetra.Govori o vseh operacijah,kemoterapijah ,o zapletih tekom zdravljenja.
Upam,da bom gostu v mojem telesu,ki sem ga poimenovala Kleščar tudi sama konec leta rekla sedaj si pa samo še morska žival in mu pomahala v slovo.
23. maj 2024 13:29
Iskreno ti želim uresničeno željo!
23. maj 2024 13:41
Bodi močna.
24. maj 2024 14:40
chappy je napisal/a: |
Stajka Skrbinšek:Nova jaz Ko je rak samo še morska žival. Osebna izpoved avtorice o prebolelem raku debelega črevesa,ki je ob odkritju že metastaziral na jetra.Govori o vseh operacijah,kemoterapijah ,o zapletih tekom zdravljenja. Upam,da bom gostu v mojem telesu,ki sem ga poimenovala Kleščar tudi sama konec leta rekla sedaj si pa samo še morska žival in mu pomahala v slovo. chappy
|
Iz dna srca: naj bo tako! Brcni ga v morje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Široki rezanci la collezione na bolonjski način