17. sep 2019 17:59
Meta Osredkar: Umor v Šmihelski vasi in Zločin v Stari Fužini. Prijetno in zabavno branje. Upam, da bo kmalu napisala še kaj.
17. sep 2019 17:59
Meta Osredkar: Umor v Šmihelski vasi in Zločin v Stari Fužini. Prijetno in zabavno branje. Upam, da bo kmalu napisala še kaj.
17. sep 2019 19:08
Anita Šefer Vonj po soli
18. sep 2019 9:06
Cila je napisal/a: |
Meta Osredkar: Umor v Šmihelski vasi in Zločin v Stari Fužini. Prijetno in zabavno branje. Upam, da bo kmalu napisala še kaj. Cila
|
Res zabavno.
28. sep 2019 19:10
Po Ovetu sem prebrala še Britt-Marie. Krasne, odpičene, humorne... V glavnem, ne sodi človeka po prvem vtisu!
Fredrik Backman: Tu je bila Britt-Marie, Mož z menom Ove (tudi zelo dober film z istim naslovom, pred kratkim je bil na nevemkaterem programu)
Babica vas pozdravlja in se opravičuje mi pa nekako ni sedla, morda moram poskusiti še enkrat. Nasploh mi je všeč, da k nam zadnja leta trumoma prihajajo skandinavski avtorji (poleg Paasilinne še Lackberg, Nesbo in še kdo)
29. sep 2019 10:34
"Laži" T.M. Logan ... knjiga polna preobratov ... psihološki triler ... priporočam.
29. sep 2019 11:19
Meta Osredkar je pri meni dobro zapisana, zabaven je tudi Aaron Kronski.
29. sep 2019 19:40
Jaz sem v zadnjem casu cisto padla noter v serijo Avgusta Demšarja (psevdonim). Njegove kriminalke, ki se v glavnem dogajajo v Mariboru (pa i šire) imajo specifičen, odlicen slog, ki za moje pojme kadarkoli po**ije Tadeja Goloba (ne pa tudi Maje Novak), in vsaka naslednja je boljsa. Zelo priporocam Miloš.
@mamamia: tvoj someščan, mogoče se celo poznata... :)
lp, proxima
29. sep 2019 23:13
proxima je napisal/a: |
Jaz sem v zadnjem casu cisto padla noter v serijo Avgusta Demšarja (psevdonim). Njegove kriminalke, ki se v glavnem dogajajo v Mariboru (pa i šire) imajo specifičen, odlicen slog, ki za moje pojme kadarkoli po**ije Tadeja Goloba (ne pa tudi Maje Novak), in vsaka naslednja je boljsa. Zelo priporocam Miloš. @mamamia: tvoj someščan, mogoče se celo poznata... :)
lp, proxima |
Ja, moj someščan ... Poznam ga na videz, se pa mož z njim srečuje v nedeljskih dopoldnevih v bazenih na šobe ...
Seveda ga berem, kar ne moreš nehat.
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 29. sep 2019 23:14
30. sep 2019 9:40
proxima je napisal/a: |
Jaz sem v zadnjem casu cisto padla noter v serijo Avgusta Demšarja (psevdonim). Njegove kriminalke, ki se v glavnem dogajajo v Mariboru (pa i šire) imajo specifičen, odlicen slog, ki za moje pojme kadarkoli po**ije Tadeja Goloba (ne pa tudi Maje Novak), in vsaka naslednja je boljsa. Zelo priporocam Miloš. @mamamia: tvoj someščan, mogoče se celo poznata... :)
lp, proxima |
Se prav strinja s komentarjem.
Se pa tudi pri njemu vidi, kako se slog razvija, tako da Pohorska transverzala in Otok.
Končno pa sem se dokopala do 'Modrosti volkov'.
30. sep 2019 13:31
Samo v informacijo: Modrijan gre v stečaj in imajo veliko razprodajo knjig.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Kitajski kruh