31. avg 2018 17:02
Kriminalko Čarovnica Camille Lacberg, sicer je to deseta njena knjiga prevedena v slovenščino, vse knjige odlične.
31. avg 2018 17:02
Kriminalko Čarovnica Camille Lacberg, sicer je to deseta njena knjiga prevedena v slovenščino, vse knjige odlične.
31. avg 2018 20:05
Ravnokar sem prebrala knjigo, ki jo je napisala zgodovina, iz nje govori neponarejena resnica (to je napisano v spremni besedi). Sicer pa je to knjiga, ki jo je napisal Ottmar Katz: Hitlerjev osebni zdravnik.
2. sep 2018 13:28
Jaz pa ponovno berem Cankarja, Na klancu in Hiša Marije Pomočnice. Neverjetno, kako lepi dialogi, balzam za dušo.
22. sep 2018 7:32
Jean-Luc Bannalec - Neznani Gaugen, Nemirno morje in druge kriminalke.
Ob branju vsake si zaželim, da bi se enkrat podala v Bretanijo in si ogledala njena čudesa, tako lepo in zanimivo jo opisuje. Malo me spominjajo na inšpektorja Maigreta. Pravi oddih od hiperaktivnosti in streljanja v podobni zvrsti iz ameriških logov.
22. sep 2018 12:22
Priporočam: Rdeča prašna cesta
https://www.dobreknjige.si/Knjiga.aspx?knjiga=4571
30. sep 2018 9:05
Trobenta
https://www.skuc.org/izdelek/jackie-kay-trobenta/
čudovita knjiga
30. sep 2018 19:33
Danes sem dokončala knjigo Strah pred letenhem 7A, Sebastiana Fitzka. Je pa psihološka srhljivka.
1. okt 2018 13:20
Pravkar barem Sladke drobne laži. Za tiste, ki imate radi vroče, sladko, zabavno in romantično.
5. okt 2018 10:33
Trenutno berem knjigo W. Bruce Cameron: Pasji smisel življenja.
Čudovita knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak, ki ima rad pse. Res jo npriporočam, saj je napisana na zabaven način.
5. okt 2018 21:38
Imela sem malo premora od kriminalk, tako da sem danes prebrala zelo zanimivo in poučno knjigo, katera opisuje trnovo pot hujšanja pisateljice Ines Hrain: Naj debelejša .
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Rižek z lososom