3. jan 2018 19:18
Miljenko Jergović: Ruta Tannenbaum.
Že dolgo nisem naletela na kaj tako imenitnega - kot bi se Gabriel Garcia Marquez reinkarniral v nekdanji Jugi. (Sicer je še živ, da ne bom koga zavajala.)
lp, proxima
3. jan 2018 19:18
Miljenko Jergović: Ruta Tannenbaum.
Že dolgo nisem naletela na kaj tako imenitnega - kot bi se Gabriel Garcia Marquez reinkarniral v nekdanji Jugi. (Sicer je še živ, da ne bom koga zavajala.)
lp, proxima
3. jan 2018 20:24
Susan Meissner: Skrivnosti srečnega življenja. Priporocam tudi njeno prvo knjigo Ognjeni šal.
6. jan 2018 9:27
utapljam detektiva :)
http://www.modrijan.si/Knjizni-program/Knjizni-progr
15. feb 2018 19:18
Jaz sem se pa danes prebila skozi "PREDOR". Napeto in pretresljivo branje o prebijanju-gradnji ljubeljskega predora in o vsem, kar se je dogajalo ob gradnji.
15. feb 2018 19:28
Richard Dawkins: Največja predstava na Zemlji - Dokazi o evoluciji
15. feb 2018 20:05
rimljanka je napisal/a: |
Richard Dawkins: Največja predstava na Zemlji - Dokazi o evoluciji rimljanka
|
Tole mora biti pa izjemno, sodeč po odlomku: http://www.modrijan.si/slv/Knjizni-program/Knjizni-p
lp
P.s. Jonas Jonasson: Morilec, ki je hotel v nebesa. Luštkan stil pisanja.
15. feb 2018 20:36
Ja, le loti se je, užitek jo je brati. pa še kar nekaj njegovih je prevedenih.
15. feb 2018 22:38
Začela brati , Zdravljenje z dihanjem( po sistemuKatsuza Nishija) energetsko dihanje.
16. feb 2018 9:21
Pravkar sem prebrala Ready Player One (Ernest Cline), ravno še pravi čas, da me ne prehiti film, ki ga je režiral Steven Spielberg in prihaja v kino konec marca. Gre pravzaprav za knjigo, namenjeno t.i. young adults, čeprav je enako zanimiva za generacijo, ki smo odraščali v 70. in 80. letih, ker je polna referenc na glasbo, film in prve računalniške igrice iz tistega časa. Super zadeva!
16. feb 2018 10:36
proxima je napisal/a: |
Miljenko Jergović: Ruta Tannenbaum. Že dolgo nisem naletela na kaj tako imenitnega - kot bi se Gabriel Garcia Marquez reinkarniral v nekdanji Jugi. (Sicer je še živ, da ne bom koga zavajala.)
lp, proxima
|
Hvala za namig, "požrla" sem jo!
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Veganski narezek z nachosi