27. jul 2017 20:20
ja marjja res je, sem gotovila danes v knjižnici ko sem odnesla knjge nazaj. In jo že tudi berem. Hvala lepa za prijazen namig.
27. jul 2017 20:20
ja marjja res je, sem gotovila danes v knjižnici ko sem odnesla knjge nazaj. In jo že tudi berem. Hvala lepa za prijazen namig.
2. avg 2017 9:20
Cristovao Tezza - Večni sin
kako živeti z downekom, krasno opisano
3. avg 2017 10:44
RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT- Joël Dicker
6. avg 2017 14:06
Pravkar končala Firenški most. Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi lepotami italijan skega poletja. Priporočam!
8. avg 2017 8:42
To poletje sem se spravla na skandinavske kriminalke
Samuel Bjork - Angelsko hladna in Postelja iz peres (Jo Nesbo se lahko skrije)
Jo Nesbo - Fantom, trenutno berem Pentagram, čaka me Snežak
Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden)
8. avg 2017 8:45
Nadinka je napisal/a: |
... Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden) |
A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok.
8. avg 2017 8:58
limnol je napisal/a: | ||
A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok. Sonja
|
Ja, je zanimivo kako smo si različni :) Jaz po novem prisegam na Bjorka in komaj čakam kako novo knjigo.
8. avg 2017 22:11
Lojze Kovačič-Kristalni čas
9. avg 2017 12:11
Natalija Pavlič: Tekaški denvnik čisto navadne gospodinje
9. avg 2017 12:35
Karlo Štajner; 7000 dni v Sibiriji
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Jajčevci s sirom na veganski način