24. nov 2016 12:59
Prebrala že skoraj vse od Monice McCarty (razen Drznega rekruta) - o meni najljubši temi-škotski bojevniki; res odlične knjige, pa še veliko je resničnega zgodovinskega ozadja o Škotski, bojih z Anglijo....
24. nov 2016 12:59
Prebrala že skoraj vse od Monice McCarty (razen Drznega rekruta) - o meni najljubši temi-škotski bojevniki; res odlične knjige, pa še veliko je resničnega zgodovinskega ozadja o Škotski, bojih z Anglijo....
27. nov 2016 13:14
Peter James: Na smrt preprosto - super kriminalka, le konec me je razočaral (pa ne sam razplet, pač pa opis nekega preganjanja z avtomobili, ki mi gre običajno še v filmih na živce, v knjigi pa izpade še bolj brez veze)
B.A.Paris: Za zaprtimi vrati - psihološki triler, res srhljivo
27. nov 2016 15:35
priporocam: Di Morrissey: Opalna puscava
27. nov 2016 15:54
Isabel Allende - Zorro. Lahka pustolovska zgodba.
1. dec 2016 8:04
Marcelle Auclair: Knjiga o sreči
Florence Scovel Shinn: Življenje je igra in kako jo igrati
Louise L. Hay: Življenje je tvoje
Eckhart Tolle: Živeti v sedanjem trenutku
Kako spoznavati sebe in druge, predvsem pa živeti zdaj in ceniti ta trenutek.
1. dec 2016 10:36
Stanka Miškovič-Poroka v Moskvi
1. dec 2016 16:00
Dr.Shimi K.Kang- Delfinja vzgoja.
2. dec 2016 6:23
J. Gardell: Kako je odraščal komik, o medvrstniškem nasilju v šoli- knjigo so dobili za darilo vsi švedski učenci, knjiga je sestavni del švedskega šol. kurikuluma,posneta je tudi serija. Priporočam!!
6. dec 2016 7:06
Jiři Bezlaj: Evangelij za pitbule. Ena od knjig, ki jih nič hudega sluteč začneš brat na avtobusu, pa te potem ostali potniki čudno gledajo, ker vsake toliko časa padeš v peklenski krohot. Globoko priporočam.
6. dec 2016 16:04
Berem zadnjo knjigo trilogije Hrup in kaos, Patrick Ness spet dobro spelje celo zgodbo, všeč mi je slog pisanja, všeč mi je, da je knjiga lahkotna za branje a globoka za razmislek, kako se človek na vse kriplje upira stvarem, ki jih noče narediti, pa jih naredi pod pritiskom, kako zmanipulirati vse okrog sebe in seveda, zmagati. :)
Čeprav je literatura mladinska, je tole Patrick napisal prav za vse generacije.
Lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Grški pita kruh