21. jul 2016 9:54
Joel Dicker: Knjiga o aferi Harry Quebert - knjiga, v kateri dejansko nobena reč ni taka, kot se zdi.
rrr
21. jul 2016 9:54
Joel Dicker: Knjiga o aferi Harry Quebert - knjiga, v kateri dejansko nobena reč ni taka, kot se zdi.
rrr
21. jul 2016 12:20
James Patterson: Klub preiskovalk umora od 1-12. Super napeto.
Kako vam kaj sedejo žepnice? Z žalostjo ugotavljam, da jih je čedalj več v knjižnicah. Očitno kriza tudi tukaj vpliva. Namreč jaz jih s težavo zamenjam za eno konkretno knjigo, lahko tudi oguljeno, natrgano. Knjiga je prava samo takšna. Takšna ima svoj čar, zgodovino in patino. Upam, da s časom ne bo možno dobiti v knjižnicah le še takšne, cenene izdaje.
kara
21. jul 2016 13:55
Elizabeth Gilbert: Pečat stvarjenja. Knjiga, o kateri razmišljaš tudi še, ko jo odložiš.
Cila
21. jul 2016 15:06
kara je napisal/a: |
James Patterson: Klub preiskovalk umora od 1-12. Super napeto. Kako vam kaj sedejo žepnice? Z žalostjo ugotavljam, da jih je čedalj več v knjižnicah. Očitno kriza tudi tukaj vpliva. Namreč jaz jih s težavo zamenjam za eno konkretno knjigo, lahko tudi oguljeno, natrgano. Knjiga je prava samo takšna. Takšna ima svoj čar, zgodovino in patino. Upam, da s časom ne bo možno dobiti v knjižnicah le še takšne, cenene izdaje. |
kara, žepnice seveda niso namenjene uporabi v knjižnicah, problem pa je, da vse več naslovov izide samo v taki obliki.
Meni so žepnice oz paperback super, saj knjige kupujem in so bistveno cenejše od trde vezave. Na Book Depository-ju, Emki ali Felixu tako prideš do knjige že za nekaj evrov.
Pravkar v branju: Vsa ta nevidna svetloba (Anthony Doerr) - odlično!
sonci
21. jul 2016 15:43
Končno: Štoparski vodnik po galaksiji - tako nora in tako smešna.... Zdaj pa gledam še film.
marjja
22. jul 2016 9:48
Mene je popolnoma prevzela patologinja Maura Isles iz kriminalk Tess Gerritsen. Fajn se imam :)
ANJA
22. jul 2016 11:16
anja je napisal/a: |
Mene je popolnoma prevzela patologinja Maura Isles iz kriminalk Tess Gerritsen. Fajn se imam :) ANJA |
Dobra je, ja. Pa Rizzolijeva tudi.
Cila
22. jul 2016 12:50
Meni je prišla najbolj do živega to poletje Stara pajkovka od Priscille Cogan. Zgodba govori o stari indijanki, ki jo njena hči pripelje k beli psihologinji. Hitro zamenjata vlogi...
robida
23. jul 2016 13:23
Lily Prior: La cucina - precej nenavadno. Moram še malo premleti v glavi.
Karl May: Zaklad v Srebrnem jezeru - spomini na najstniška leta.
Lp
cervus
24. jul 2016 7:30
Ruiz Zafon: Ujetnik angela, sledi še Ujetnik nebes in Marina
marjja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Ploščati špageti z morskimi sadeži