20. okt 2015 20:42
B. Grylls: Blato, znoj in solze. Všečna.
marjja
20. okt 2015 20:42
B. Grylls: Blato, znoj in solze. Všečna.
marjja
21. okt 2015 11:23
Po prvih dveh knjigah o detektivu Cormoranu Strikeu in njegovi pomočnici Robin avtorice J.K. Rowling (tretja pa je že na poti - se je že veselim!), sem se lotila The Girl on the Train Paule Hawkins. Sprva je zelo poooočasna, potem pa postane napeta in kot rečejo, neodložljiva.
sonci
5. nov 2015 20:06
Arthur Golden: Gejša
Zelo ganljiva zgodba, od dne, ko deklico starši prodajo, do dne, ko še kot devetletnica spozna moškega, ki ji vlije upanje. In postane gejša.
Potem pa živi samo še za to, da ga ponovno sreča....
181604
7. nov 2015 20:49
Jenny Colgan
Najlepša čokoladnica v Parizu.Čokolada in ljubezen.
Engie
9. nov 2015 17:06
Dr Eric Pearl Ponovno povezani. Eric je napisal krasno knjigo o zdravljenju, ki spodbuja k razmisleku.
Te knjige preprosto ne smreš zamuditi.
milja44
9. nov 2015 17:12
Engie je napisal/a: |
Jenny Colgan Najlepša čokoladnica v Parizu.Čokolada in ljubezen.
|
Engie, priporočam še njene ostale knjige :)
Petra
TP_Kuhar
9. nov 2015 17:35
Ko sem sama prebrala knjigo Gejša, me je toliko pritegnila, da sem takoj vzela še Jaz, gejša in pa Zadnja konkubina....
Drugače pa sem med brisanjem prahu zagledala že pozabljen Dnevnik Ane Frank, ki sem ga kot dekle dobila za darilo in po dolgem času jo prebiram..
pultica
13. nov 2015 16:16
JUTRI, v soboto na HBO ob 6. in 16,30 uri film Kradljivka knjig. Priporočam, tudi če niste brali knjige.
tatjana66
15. nov 2015 9:04
Mark Billingham: Zaspanka
Jean-Luc: Nemirno morje
Martin Mystere Specijal: Mozartova tajna
23. nov 2015 8:52
Trenutno berem Zvezdni utrinki 1. in 2. del. Pripoveduje o mamici samohranilki i njeni pohabljeni hčerkici, pediatru in stricu deklice in drugih. Res lep roman. Mislila sem, da bo preveč žalosten, pa ni. Priporočam!
buča
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Kavna torta (Coffee cake )