25. sep 2015 9:23
Dave Pelzer: Pravica do mladosti
Hrepenenje po sprejetju in mladosti, potem ko je bil od matere zavržen in postal rejenec. Ganljivo.
181604
25. sep 2015 9:23
Dave Pelzer: Pravica do mladosti
Hrepenenje po sprejetju in mladosti, potem ko je bil od matere zavržen in postal rejenec. Ganljivo.
181604
30. sep 2015 19:37
Trenutno berem Palisandrova ulica. Kar berljiva in vleče.
buča
3. okt 2015 16:09
Sonja Pirman: O tebi, nama in usodi
Ko spoznaš ljubezen življenja in ti ni usojena....
181604
4. okt 2015 12:38
V zadnjem času sem prebrala dve knjigi slovenskih avtorjev:
Lenko: Telesa v temi. Knjiga je lanska dobitnica literarne nagrade Kresnik. Žal me knjiga ni pritegnila - niti stil niti vsebina. Vse skupaj mi je delovalo brezosebno, brezdušno. Le s težavo sem se pretolkla do konca.
Berni: Ljubezen s tujcem. Super knjiga. Napeta, originalna vsebina, ne moreš je odložiti, drži te do konca.
situla
11. okt 2015 18:36
Atataska je napisal/a: |
John Green: Krive so zvezde Sicer označen kot mladinski roman, ampak meni se zdi izjemno odrasel, zrel. Lep jezik in odličen prevod. Ganjena sem nad vsebino. Močno priporočam.
|
Se pridružujem mnenju Atataske. Zgodba, ki te pretrese.
Fora
13. okt 2015 9:12
Pravkar prebrala Hiška ob morju. O treh prijateljicah in njihovih sopotnikih na počitnicah. Lušna.
buča
20. okt 2015 12:03
Dekle iz kleti: Natascha Kampusch
Po pobegu postane Natascha najbolj oblegana medijska oseba, okrog časa njene ugrabitve in odnosa do ugrabitelja pa se poraja nešteto vprašanj, na katere ugrabljenka ni dala odgovorov...
Anita Shreve- Pilotova žena
Letalo strmoglavi, vdova pilota pa spoznava, da je njen mož živel dvojno življenje.
Raztegnjeno pisanje, zato se napetost dogajanja izgubi....
181604
20. okt 2015 20:42
B. Grylls: Blato, znoj in solze. Všečna.
marjja
21. okt 2015 11:23
Po prvih dveh knjigah o detektivu Cormoranu Strikeu in njegovi pomočnici Robin avtorice J.K. Rowling (tretja pa je že na poti - se je že veselim!), sem se lotila The Girl on the Train Paule Hawkins. Sprva je zelo poooočasna, potem pa postane napeta in kot rečejo, neodložljiva.
sonci
5. nov 2015 20:06
Arthur Golden: Gejša
Zelo ganljiva zgodba, od dne, ko deklico starši prodajo, do dne, ko še kot devetletnica spozna moškega, ki ji vlije upanje. In postane gejša.
Potem pa živi samo še za to, da ga ponovno sreča....
181604
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Mango cheesecake brez peke