5. avg 2015 14:31
J. A. Redmerski: Nikoli tvoja in še druga knjiga z naslovom Tvoja za vedno. Čisto prijetno, počitniško čtivo.
Mina Pogačar Kadič: Ta rak ni bil le moj.
Fora
5. avg 2015 14:31
J. A. Redmerski: Nikoli tvoja in še druga knjiga z naslovom Tvoja za vedno. Čisto prijetno, počitniško čtivo.
Mina Pogačar Kadič: Ta rak ni bil le moj.
Fora
6. avg 2015 16:15
Haruki Murakami: Kronika ptiča navijalca
Miroslav Vulović
6. avg 2015 21:53
Robin Sharma: Svetnik, deskar in direktorica - osupljiva zgodba, ki človeku spremeni življenje.
6. avg 2015 22:03
Berem knjigo Kradljivka knjig. Zelo mi je všeč.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
11. avg 2015 17:41
Pa še moja bera prebranih knjig med dopustom:
Vesna Milek : Če
Roman govori o uspešnem, snobovskem zakonskem paru z ohlajenim medsebojnim odnosom. Par se odpravi na potovanje v Italijo, kjer se znajdeta v prav posebni družbi. Zanimiv in lepo berljiv roman.
Romana Berni: Ljubezen s tujcem
Roman govori o dekletu, ki gre v London k bogati družini za varuško. Tam se ji v tem letu zgodijo neverjetne stvari, tudi nenavadno in precej izprijeno ljubezensko dogajanje.
Vznemirljiva zgodba, napeta od prve do zanje strani.
Kathleen Woodiwiss: Volk in golobica
Roman govori o ljubezenskem in drugem dogajanju med plemkinjo in njenim sovražnikom, velikim vojskovodjo.
Napeto branje, kot vse od te pisateljice (njene knjige zelo rada berem).
Minette Walters: Lisjak
Kriminalka. Raziskovanje umora.
Jolanda1
11. avg 2015 22:16
goga je napisal/a: |
Robin Sharma: Svetnik, deskar in direktorica - osupljiva zgodba, ki človeku spremeni življenje. |
Na kakšen način? Postala moški čez noč, se pomlajšala za deset let, naredila magistrerij v roku enega meseca?
Suzi
12. avg 2015 8:16
1. Seveda še vedno HARRY POTTER (dokler se ne pregrizem skozi celotno epoho, se mu ne odrečem!)!!
FENIKSOV RED
P.S: Totalno navdušen nad knjižno verzijo. Filmi ji ne sežejo niti do gležnja!
2. Tokrat na potovanju z BIČ BOŽJIM. Izogibam se gospodu s koso in grizem nohte ob napadanju rimskih kohort;
Gárdonyi, Géza: Atila : zgodovinski roman
3.Priporočam....menim vsaj. Mislim da bi jo še Agatha Christie z veseljem prebrala. Psihoanalitična. Enkrat bi jo kar pojedel od zanimivega, spet drugič zalutal v kot. Ma naj gre nekam. Totalno odpičeno pisanje slo.avtorice.Preberite in si sami ustvarite mnenje. Jaz sem jo pravkar končal
MISS BLACK MONROE: Ameriška perverzija
12. avg 2015 9:56
Veliko vas napiše, kaj preberete... žal je tako, da je ocena prebranega subjektivna, zato je lahko nekomu ena knjiga pusti prostor za razmišljanje, nekdo drug pa v njej ne najde nič...
Zato bi bila nadvse vesela, če vsak, ki "svojo knjigo" postavi na forum, na ogled ostalim, da zapiše...jo je prebral na dušek, kaj ga je v knjigi prevzelo (ne copipejstati "uradno" recenzijo knjige) ampak...kaj pusti pri kom...; in ko nekdo drug napiše svoj komentar...potem lahko komaj razbereš, kaj in kakšen vtis pusti ta knjiga pri ljudeh...
Sama brskam po Cobissu in sem si izbrala (lahkotno počitniško branje!);
- Delaj, teci, živi; Samo Rugelj
- Novorjen, Margaret Mazzantini
- Nisem Penelopa, Helenica (vedno poiščem knjigo iz kraja kjer dopustujem; ko sem v Grčiji o Grčiji, ko sem v Londonu o baronih in vitezih iz tistih krajev...)
- Hotel Lavanda, Sabina Štubelj
- Skupaj, Moyes Jojo
- To noč sem jo videl, Drago Jančar
- Umetnost dirkanja v dežju, Garth Stein
Sem kje udarila krepko mimo?
Je komu kaj od tega leglo težko, neprebavljivo, moreče, dušeče, nedopustniško, neodklopsko, anti... ?
Desanka
12. avg 2015 10:34
Pravkar prebrala Sadra Brown Ljubezen v Teksasu. Prva z naslovom Lucky in druga Chase. Zgodba govori od dveh bratih, ljubezni, družini ... Lušna za na dopust.
buča
12. avg 2015 11:18
Desanka je napisal/a: |
Veliko vas napiše, kaj preberete... žal je tako, da je ocena prebranega subjektivna, zato je lahko nekomu ena knjiga pusti prostor za razmišljanje, nekdo drug pa v njej ne najde nič... |
K sreči je tako, uniformnost pač ni nekaj, kar bi si človek želel.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni