23. mar 2015 22:46
Jonas Jonasson: Analfabetka, ki je obvladala računstvo
bezi
23. mar 2015 22:46
Jonas Jonasson: Analfabetka, ki je obvladala računstvo
bezi
24. mar 2015 15:18
Pred nekaj dnevi sva se s prijatelji potepala po Zakojci. Poleg čemaža sem domov prinesla tudi nekaj čtiva:
France Bevk - Viharnik in Ljudje pod Osojnikom
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
24. mar 2015 16:55
Včeraj sem si s knjižnice prinesla knjigo Čudo, zdaj pa moram samo še najti čas, da jo začnem brati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
24. mar 2015 17:35
mojezlato je napisal/a: |
Včeraj sem si s knjižnice prinesla knjigo Čudo, zdaj pa moram samo še najti čas, da jo začnem brati.
|
Ti to čudovito knjigo samo vzemi v roke in začni brat! Je ne boš mogla odložit do konca - vsaj jaz je nisem.
lp
cervus
26. mar 2015 9:41
Sem jo res v dveh dneh prebrala, ker je čudovita knjiga. Priporočam.
elaphus je napisal/a: | ||
Ti to čudovito knjigo samo vzemi v roke in začni brat! Je ne boš mogla odložit do konca - vsaj jaz je nisem. lp
|
26. mar 2015 13:53
Igor Plohl, Ne domišljaj si! Avtobiografski roman, v katerem avtor opisuje svoj nesrečen padec z lestve, ki je zaznamoval njegovo življenje. Postal je paraplegik, njegovo zdravljenje, predvsem pa je občudovanja vredna njegova volja do življenja. Knjiga, ki ti da misliti.
Fora
29. mar 2015 19:14
Lepo vreme se je začelo, zato bom brala dosti manj. Trenutno berem o življenju ljudi iz Žirov in okolice; Milena Miklavčič: Ogenj, rit in kače niso za igrače.
Merlisa
4. apr 2015 16:26
Mavrica v pločevinki, mimaŠ. Resnična zgodba o boju z rakom.
Fora
6. apr 2015 18:58
Popoldan izkoristila za lenarjenje in branje. Berem čudovit roman in mislim, da ga bom še pozno v noč:
Jurij Ritheu - Sanje v megli
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
6. apr 2015 19:31
Liane Moriarty: Moževa skrivnost
napeta zgodba o mami treh otrok, ki odkrije na podstrešju pisemsko ovojnico, na kateri je z moževo pisavo napisano "Naj jo odpre samo v primeru njegove smrti"; ker jo zanima , jo odpre in s tem spremeni svoje življenje in življenja drugih ljudi.
David Servan - Schreiber: Življenje brez raka
opisuje kako živeti, da bi se izognili tej bolezni
Dominique Loreau: Umetnost preprostosti
kako poenostavimo svoje življenje in ga s tem obogatimo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Veganske palačinke