4. jun 2014 14:48
Gideon Lewis-Kraus: A sense of direction: pilgrimage for the restless and the hopeful.
Pravo branje za na dopust ali pa tudi ne, kakor vzameš - o potovanju do sebe (tudi po Jakobovi poti).
4. jun 2014 14:48
Gideon Lewis-Kraus: A sense of direction: pilgrimage for the restless and the hopeful.
Pravo branje za na dopust ali pa tudi ne, kakor vzameš - o potovanju do sebe (tudi po Jakobovi poti).
4. jun 2014 15:04
Graeme Simsion - Projekt Rosie : zanimiva, duhovita knjiga o avtistu Donu in njegovem življenju.
limonca26
4. jun 2014 15:45
Emma Donoghue: Soba.
Fora
4. jun 2014 18:30
Julian Barnes - Nč bat: duhovito razmišljanje o smrti, filozofiji, umetnosti, astronomiji,...Odpira vsakdanja in nevsakdanja vprašanja in nanja tudi odgovarja. Zame je to knjiga za počasno branje.
Ava
5. jun 2014 13:33
Pravkar prebrala Moč svetih krav - Markelj Franc. Opisuje, kako težko je zrelemu izkušenemu gospodarstveniku, ko se s podiplomskim študijem po dolgih letih spet znajde v primežu faktultetne hierarhije. Zanimivo, prijetno in poučno branje.
Cila
6. jun 2014 6:16
Chris Carter: Nocni zalezovalec. Pri tej knjigi sem imela tezave - na zacetku se nisem mogla odlocit ali mi je vsec ali je prevec grozljiva, da jo berem dalje. Priporocam jo ljubiteljem trilerjev.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
8. jun 2014 19:00
Irena Svetek: Sedmi val in Zaspi, mala moja, zaspi
Obe knjigi sta me navdusili. Prebrala sem jih "na dah".
Fora
8. jun 2014 22:11
Vrgla sem se na kriminalke avtorjev : Harlan Coben in Tess Gerritsen.
daga
9. jun 2014 6:27
Poleg mojega komiŠarija Montalbano-ta (IV in ob enem zadnji njegov primer ) in ang.verzije DRACULE (še 15strani. Success) me je sedaj vrglo na nostalgijo in otročarije (svaštaaaa)--->
THOMAS BREZINA; Računalniški demon
Na čakanju pa za novo AGATHA CHRISTIE bukvico: Zabava za noč čarovnic
9. jun 2014 7:47
James Patterson,Marshall Karp...NYPD rdeči...dober krimič :)
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Lečina juha in krekerji iz polente