14. feb 2012 14:01
Sara Gruen: Voda za Priporočam, odlična knjiga
Pozdravček
harmonija
14. feb 2012 14:01
Sara Gruen: Voda za Priporočam, odlična knjiga
Pozdravček
harmonija
15. feb 2012 22:02
Pravkar sem prebrala pretresljivo izpoved Nine Gorjanc, v knjigi z naslovom Solze izpirajo bolečino. Opisuje nečloveško trpinčenje lastne matere, ki ga je fizično in psihično izvajla nad Nino praktično o zibelke dalje. Zgodba je žal resnična in se je dogajala v enem od slovenskih mest. Priporočam v branje.
Zdaj pa bom začela brati Flisarjevega Čarovnikovega vajenca.
regica
16. feb 2012 12:40
Tiaja, ali pa Nora Roberts :) Ravno berem zadnjo zbirko Neveste - 3. del
Lakica
17. feb 2012 18:39
Jaz sem pa nazadnje brala Črni križ pri Hrastovcu.. Full dobra zgodba o Agati Schvarzkobler, ki se zaljubi v enega graščaka.... potem jo pa označijo kot čarovnico in ji zažgejo na grmadi... Vse se dogaja na gradu Hratovec v slov.gor.:)
vd007
19. feb 2012 8:22
Prebrala kar lepo število knjig, ampak ni je čez DECEMBER MOON - Barbara Raue. Na knjigo sem naletela slučajno. Opisuje pa pisateljico Barbaro (ki je za povrh še slovenka, ampak živi v Nemčiji), kako je že od najstniških let zaljubljena v slavnega rock zvezdnika in kako se ji enkrat uresniči želja in se slučajno osebno spoznata. Prične se strastna romanca. Zvezdnika ne raskrije, je pa knjiga resnična, ljubezensko erotična, polno nabita s čustvi.
Je edina knjiga, katero želim imeti na domači knjižni polici.
Zelo priporočam!!!!
Teka
20. feb 2012 14:21
Priporočam v branje Elijev stol Igorja Štiksa. Opisuje nenavadno usodo avstrijskega pisatelja, ki se po branju materinega neodposlanega pisma odloči poiskati svoje korenine v Sarajevu - in to v vojnem letu 1991.
Ava
21. feb 2012 16:43
A je že kdo bral knjigo Konje krast?
(Napisal jo je Per Petterson.)
***amy***
22. feb 2012 11:50
Zahvaljujoč se proximi, uživala ob Skavtu Petru!
lp
mzm
23. feb 2012 14:10
Prvi letošnji omembe vreden preboj: Akif Pirinçci: Felidae in nadaljevanje Felidae: Francis. Struktura zgodbe je sherlockholmesovska, detektivski junak pa - maček, ki se v svojih filozofskih razglabljanjih rad sklicuje na Schopenhauerja in ima zelo neprizanesljiv pogled na pleme odpiralcev konzerv. Nekoliko nenavadno, priporočam bralcem, ki se pokljukajo na dveh seznamih: na spisku mačjeljubcev in hkrati tistih, ki jim je bil všeč Haddonov Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa. lp, proxima
23. feb 2012 14:51
Sem še kar pri Harukiju Murakamiju - vse po spisku, kar mi pride pod roke, kar ni v slovenščini pa v angleščini. Do zdaj mi še ni bilo žal. Priporočam.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Zdrobovi ocvrtki s pomakami