8. jul 2011 15:58
No, naslednjič si bom nabavila knjigo ali dve Vesne Godine.
Bom še jaz mimo : Dolgo pred internetom, smo imeli na seznamu obisk Waikiki obale. Bila je zadnja postojanka na našem izletu. Ko smo prispeli do nje, smo se samo spogledali, dejansko obrnili pete in odšli do muzeja na drugi strani mesta. Dejasnko nič drugega, kot Rimini v tropskem podnebju in čistejšo vodo. Vse obale in zalivi, ki smo jih z rent-a-carom obiskali pred Waikikijem, so bili neskončno lepši. Da o obalah in zalivih v Dalmaciji, še iz mojega otroštva ne izgubljam besed.
@Elaphus: Knjiga sicer še ni prišla, sem si pa takoj pogledala film, posnet po knjigi Na vrhu sveta. (The savage innocents z Anthony Quinnom v glavni vlogi). Nič o presajanju nosu, samo enega misionarja spravi stran, ker le-ta zavrne najboljšo hrano v hiši (meso, na katerem mrgoli črvov) in nato še njegovo ženo. Po tem, kar sem prečitala na Wiki, sem si predstavljala, da je zgodba (film) ena sama kriminalka, pa temu niti približno ni tako! Prav smešno je gledati film, v katerem so vsi posnetki na ledu, zunaj pa 35+ stopinjska pasja vročina.. :) Knjiga bi morala prispeti danes.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 08. 2011 16:00