13. feb 2011 7:37
Kot voda za čokolado - Laura Esquivel
Gozd obešenih lisic - Arto Paasillinna
peter
13. feb 2011 7:37
Kot voda za čokolado - Laura Esquivel
Gozd obešenih lisic - Arto Paasillinna
peter
14. feb 2011 13:19
Emblem izdajalca-zelo dobra knjiga Trenutno berem Nebeška vročica od Sandre Brown.Rezerviran imam drugi del-upam,da me že čaka. tatam
14. feb 2011 14:16
Breda M. Glušič: Zmešana petdesetletnica - prebrala samo dve strani - potem pa sem šla na sprehod, nadihat se svežega zraka v upanju, da se mi porazgubijo sladke misli na muzej mučilnih naprav v Pragi v zvezi z lektorico.
lp
cervus
14. feb 2011 14:37
Pa je knjga le imela vaj eno (najbrž edino) korist, elaphus
Se strinjam, "čist sploh".
lp
mzm
14. feb 2011 14:59
Pred nekaj stranmi sem v tej temi podobno lamentirala in se vedno nikakor ne razumem, kako je mogoče, da v knjigah, natisnjenih pred tridesetimi ali petdesetimi leti s svinčenimi črkami (da ne govorim o stavcih, ki so bili tradicionalno ves čas pod gasom, menda zaradi krive vere, da alkohol pomaga proti zastrupitvi s svincem), nisi našel toliko napak v celi knjigi, kot jih v današnjih časih računalniškega tiska dobiš na eni sami strani. lp, proxima
14. feb 2011 15:16
Pravijo, da to "sploooh ni veeeč vaaažn, sam da se razumemo, no". Začelo se je z založbo Vale-Novak, pred več kot 10, 15 leti. Morda so se kasneje popravili, ne vem, jih nisem več brala.
Morda manjka alkohol ?!
lp
mzm
16. feb 2011 10:53
Trenutno berem knjigo Svobodna: moje epsko potovanje domov, avtorica: Mende Nazer. Pred tem pa se prebrala knjigo Jej, moli, ljubi in njeno nadaljevanje Za vedno, avtorica: Elizabeth Gilbert. Me pa nista preveč navdušili. La_Rosa
21. feb 2011 10:02
V branju Jerry Hopkins: Elvis (biografija Elvisa Presleya v dveh delih). Lp, Jutranja
21. feb 2011 10:14
Prebrala Nicholas Sparks, Trije tedni z mojim bratom.
Teka
21. feb 2011 10:22
La_Rosa je napisal/a: |
. Pred tem pa se prebrala knjigo Jej, moli, ljubi in njeno nadaljevanje Za vedno, avtorica: Elizabeth Gilbert. Me pa nista preveč navdušili. La_Rosa |
Eat Love Pray je neke vrste crossover med self-help knjigami, Cosmopolitanom in Dnevnikom Bridget Jones, ki še ni napisan. Skratka chick-lit za ženske pri 40-ih. Ajoj, kakšen lingo.
Ampak, who cares. Glavno, da so po tej knjigi posneli film - ki sicer ni kaj prida - in da je v filmu Javier Bardem - tako da se da film petnajst minut celo gledati.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Piščančja stegna z miso pasto