26. jan 2009 10:54
Sinoči sem končala Dotik praznike. Pretresljivo branje o nečloveškem boju za preživetje. mimika
26. jan 2009 10:54
Sinoči sem končala Dotik praznike. Pretresljivo branje o nečloveškem boju za preživetje. mimika
26. jan 2009 11:39
jaz pa Kate Mosse - LABIRINT klavdija
26. jan 2009 20:47
Pepel v vetru Engie
27. jan 2009 12:35
Berem Nevesto od Julie Garwood. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
28. jan 2009 17:37
ZAJČJE LETO-ni mi bila všeč.O človeku,ki se potepa z zajčkom.Na poti marsikaj doživi
SAMANTINA PISMA JENIFER-bila mi je všeč-babica pusti kup pisem za vnukinjo,ta jih prebira in spoznava da življenje njene babice,ni bilo tako,kot si je mislila
MARADA,IRAŠKA HČI-me ni prevzela-o zavestni iraški ženski
MOJE SKRIVNOSTI-zanimiva,smešna-kaj vse ima nekdo za skrivnost
PIJEVO ŽIVLJENJE-čisto nič mi ni bila všeč-o dečku ki ostane sam sredi morja
KLUB FANTAZIJA-erotična zadeva,kar berljiva
TRIJE V POSTELJI-SMEŠNA,LEPA-TO SE PA SKORAJ POVSOD DOGAJA
MANDELJ-lep,erotičen roman
POROČENA POD PRISILO-brez posebnega vtisa-naslov pove vse
POROKA Z BUDO-še kar
mesni
29. jan 2009 14:35
Okultni v smrti - J.D.Robb Strastna zapravljivka in njen otrok - Sophie Kinsella Dragi John - Nicholas Sparks Cvet na reki - Kathleen E. Woodiwiss Razkošje časti - Julie Garwood Brianna
29. jan 2009 14:50
Trenutno Gomoro ter Jej, moli, ljubi: zgodba o ženski, ki je v Italiji, Indiji in Indoneziji iskala vse.
Loni Makaronineznan uporabnik
29. jan 2009 15:39
Loni je napisal/a: |
Trenutno Gomoro ter Jej, moli, ljubi: zgodba o ženski, ki je v Italiji, Indiji in Indoneziji iskala vse. Loni Makaroni [rozica] |
29. jan 2009 16:46
J. Mansell: Making your mind up ...enkratno branje med preživljanjem dolgočasnih ur v šoli :) fleur
29. jan 2009 17:03
Nenavadna bralka - Alan Bennett dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Sirovi napihnjenčki z dodatkom