8. dec 2016 11:02
Jaz sem pa danes ponoči, ko nisem mogla spat, tole prebirala in se prav fajn zabavala https://www.kulinarika.net/forumi/tema/6761/starost/?bes Jebela, kje so vsi ti ljudje???? A so odšli, al so svoje nicke spremenili????????
8. dec 2016 11:02
Jaz sem pa danes ponoči, ko nisem mogla spat, tole prebirala in se prav fajn zabavala https://www.kulinarika.net/forumi/tema/6761/starost/?bes Jebela, kje so vsi ti ljudje???? A so odšli, al so svoje nicke spremenili????????
12. dec 2016 18:36
Priporočam v branje:
Rachel Joyce - Nenavadno romanje Harolda Frya..........
Knjiga nas opomni, kako majhni in ranljivi smo ....že pred koncem....
17. dec 2016 19:52
Alexander McCall Smith: V družbi srečnih žensk.
Sproščujoča, zabavna, poučna zgodbica iz serije knjig o unikatni bocvanski detektivki Ma Ramotsve.
13. jan 2017 15:33
Odkrila sem novo zakladnico: na žalost že pokojni španski, bolje rečeno katalonski avtor Manuel Vázquez Montalbán je poleg mnogih drugih poslastic, ki me še čakajo v nedoločeni prihodnosti (se mi zdi, da je to eden od tistih avtorjev, zaradi katerega bi se splačalo celo naučiti dovolj španščine, da bi ga lahko bral v izvirniku), napisal tudi serijo kriminalk, v kateri je glavni junak zasebni detektiv Pepe Carvalho; tako kot avtor je tudi njegov junak velik erudit in poznavalec vrhunske kulinarike. Andrea Camilleri, avtor serije o komisarju Montalbanu, je svojega glavnega junaka poimenoval prav v čast omenjenemu španskemu pisateljskemu kolegu.
Knjige, ki sem si jih pred kratkim nakupila celo skladovnico na bolsjem trgu v Montedoru, berem zaenkrat v italijanskem prevodu; v slovenščino sta prevedena Umor v centralnem komiteju in Galindez (ta ne spada v serijo detektivk, ampak je samostojen roman), ki ju pa še nisem dobila v roke.
Globoko priporočam.
lp, proxima
13. jan 2017 17:36
proxima, kdaj pa je bolšji trg v Montedoru, na kakšen dan?
14. jan 2017 7:58
Če prav razumem, vsako drugo soboto v mesecu (torej na primer danes), ampak so tudi izjeme, čeprav se mi zdi, da jih je na račun izjem bolj več kot manj.
lp, proxima
24. jan 2017 8:41
Louise L. Hay: Moč je v tebi
24. jan 2017 9:21
Cunxin Li: Zadnji Maov plesalec
24. jan 2017 9:46
Jules Verne, 20.000 milj pod morjem. Zadala sem si prebrati od njega vse, kar imajo v naši knjižnici, sem že na dobri polovici. Zanimiv preskok iz sodobne literature v njegov čas.
24. jan 2017 12:14
Voda za slone - zelo dobra.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Jagodni semifreddo