25. apr 2016 20:34
Kristin Hannah: Slavček
Dve sestri, Francozinji, v 2. sv. vojni, se borita proti okupatorju vsaka po svoje...Pretresljivo.
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 25. 2016 20:36
25. apr 2016 20:34
Kristin Hannah: Slavček
Dve sestri, Francozinji, v 2. sv. vojni, se borita proti okupatorju vsaka po svoje...Pretresljivo.
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 25. 2016 20:36
26. apr 2016 15:44
Khady: Pohabljena
181604
26. apr 2016 17:01
Trenutno berem: Orwell: Živalska farma
Na kupčku me čakajo še:
29. apr 2016 12:23
Dolgo in razvlečeno branje, katerega konec obvisi nekje v zraku - Zmota Romane Berni.
rrr
29. apr 2016 17:00
Marija Klobčar: Na poti v Kamnik. Zanimiva etnološko-folkloristična študija, ki se gladko bere in hkrati poučna in zabavna.
JJ
1. maj 2016 11:02
Fatimina dlan......obsežna......priporočam ljubiteljem zgodivine in religije
priv
priv
1. maj 2016 13:45
Klic kukavice, avtorice H. Potterja.
Ne morem verjeti, da je lahko tako dobro "prešaltala" žanr. No tudi ono o volitvah sem že brala, je prav tako odlična (ne spomnim se točnega naslova). V knjižnici sem že rezervirala Sviloprejko.
marjja
2. maj 2016 16:49
Safiya Hussaini Tungar Tudu: Jaz, Safiya
Obsojena na kamenjanje, ker je verjela obljubi o poroki in zanosila. Kot prešuštnica si zasluži smrt....
181604
4. maj 2016 12:01
Prebrala http://felix.si/zenski-romani/10957-dokler-bo
Eden boljših tega žanra v zadnjem času ;-))
Sedaj berem http://www.galarna.si/izdelek/18054/bronasti-jezdec
Glede na debelino knjige sem dolgo oklevala,ampak se splača;-))
tatam
4. maj 2016 23:43
ribaracarak je napisal/a: |
Dolgo in razvlečeno branje, katerega konec obvisi nekje v zraku - Zmota Romane Berni. |
Omenjene knjige nisem brala, zato o njej ne morem ničesar reči (v naši knjižnici je ni na razpolago, ker edinega izvoda nekdo ni vrnil). Mislim pa, da je bila prva knjiga, ki sem jo te avtorice prebrala, knjiga z naslovom Zmaga, ki je (kot je bilo zapisano na ovitku) nadaljevanje knjige, ki jo omenjaš . Spominjam se, da mi je bila vsebina zelo všeč in se je zgodba iztekla v srečen konec.
Trenutno pa berem Grenki med Andreja Skubica. Knjiga je bila pred leti dobitnica literarne nagrade Kresnik. Na polici me čaka še knjga Mihe Mazzinija: Izbrisana. Način pisanja tega avtorja mi je že na splošno zelo zanimiv in berljiv.
situla
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Polžki z mesnimi kroglicami