1. okt 2013 17:33
Diamantno dinastijo sem pa jaz prebrala nekej v petem razredu OŠ :) Smo jo imeli doma in mi je bila zanimiva, pa film sem gledala. Knjigo sem ene trikrat prebrala. Sicer ni ravno za otroke, sploh eni deli :P Sicer pa v petem razredu sem prebrala tud Božansko komedijo. Sem včasih prebrala vse knjige, ki so mi prišle pod roke, tud do dveh zjutraj med šolo, cele dneve. Zdaj pa skoraj ne berem, trenutno pa berem knjigo Veliki pianisti, ki opisuje življenje pianistov in razvoj klavirja in je zelo zanimiva, ampak je dobro, če si se kdaj ukvarjal z glasbo, da razumeš vse izraze, pa avtor tud predvideva, da vsi znamo nemško in francosko, zato taki komentarji niso prevedeni, medtem ko angleški so. Za razne romane in zgodbe mi pa več ni, se mi zdi, da je tak hiter tempo, da se nimam časa poglabljat v to.
Ampšak ta o Romeu in Juliji bi mi verjetno bila zanimiva... Tudi jaz imam rada zgodovinske. Škoda, ker sem pa res zadnje čase v hudi časovni stiski in kar mi ostane tiste 4 urce dnevno, porabim za spanje... To o pianistih berem že pol leta, ker vsak dan preberem nekaj strani preden zaspim :P
xxs