24. sep 2008 12:32
Četrta od Julie Garwood se imenuje Nevesta.Tako dobro opisuje,da se skoraj zaljubiš v junaka. lp goga
24. sep 2008 12:32
Četrta od Julie Garwood se imenuje Nevesta.Tako dobro opisuje,da se skoraj zaljubiš v junaka. lp goga
24. sep 2008 13:37
Vrnitev v Barsaloi - 3. knjiga "Bele Masajke" Jejža
24. sep 2008 22:18
Londonska rezina,
Mrho koščeno sem prelistala, ker se mi je zdel zabaven naslov. Pa je totalno brezvezna, spet ena knjiga o hujšanju pač...
jasna
25. sep 2008 10:11
Nova od Amande Quick-Lahkomiselna. lp goga
25. sep 2008 10:24
Danes začnem s knjigo Ne gre samo za kolo, Moja vrntitev v življenje (Lance Armstrong in Sally Jenkins). Jejža
26. sep 2008 17:22
Prebrala Poigraj se z mano (Suzanne Forster). Bolj tako tako, precej za lase privlečeno in trapasto lahkotno čtivo. jedert
29. sep 2008 21:09
Že drugič pokala od smeha ob Popolnem idiotu (Niso vsi moški idioti, nekateri so popolni idioti) - kot spomin na prelepo poletje in v razvedrilo v teh začetnih jesenskih mrakobnih dneh. Zanima me, kaj druge mislite o tej knjigi. Sedaj pa k malo resnejšemu - dokumentarnemu branju. Pet let mojega življenja. Po opisu na platnicah sodeč naj bi šlo za osebno izpoved človeka, ki je bil zaprt v Guantanamu in opisuje, kako tam poteka vsakdan. Se mi zdi, da bo to popolni kontrapunkt zgoraj omenjenemu romanu. pildek
2. okt 2008 13:14
Pravkar prebrala In če bi bilo res...-Marc Levy in Gaby Hauptmann-Navali na moške. Zanimivi knjigi. Sm se fajn zabavala. evagirl
2. okt 2008 14:22
Norveški gozd, Haruki Murakami. Zelo pretresljivo branje. pietKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla