27. mar 2008 21:30
Berem Dnevnik Bridget Jones, super knjiga problem je samo da bi jaz mogla v resnici brati Visoško kroniko (domače branje :S).
27. mar 2008 21:30
Berem Dnevnik Bridget Jones, super knjiga problem je samo da bi jaz mogla v resnici brati Visoško kroniko (domače branje :S).
28. mar 2008 19:48
spagon,dej mu kupi za kakšen praznik,sam da ne bo užaljen,kot moj.Jaz sem si jo sama kupila,pol jo je paše ful sodelavk.Smo se pa o tej temi vedno nasmejale,ker smo bile same sebi smešne. mesni
28. mar 2008 19:51
Zakon privlačnosti Esther in Jerry Hicks
kobra 1
31. mar 2008 14:00
Ko smo ravno pri knjigah, ve kdo za kakšen portal leposlovnih besedil? Potrebovala bi Twainov Misisipi v angleščini. mimika
31. mar 2008 14:35
Sofiya, obsojena na smrt s kamenjanjem in pa poslovno:Posredujte sporočilo v 30 sekundah ali celo hitreje.
Kyara
31. mar 2008 18:50
Ken Follet-Kavke lp goga
31. mar 2008 19:05
prebrala ljubim te, skrivnostno dekle - Romana Berni in http://www.felix.si/index.php?str=artikel&a_id=10 Strastna zapravljivka in njena sestra klavdija
3. apr 2008 8:55
Si bom morala kar sama odgovirit na vprašanje... Knjiga v podobnem stilu kot knjige Nore Roberts je na primer Stava avtorice Jennifer Crusie. Zgodba o tem ali je lahko tudi debelušno dekle ljubljeno s strani Zverine oz. moškega pred katerim ženske padajo na kolena. Popolna knjiga za pobeg od vsakdanjosti! KleaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Šahovnica